ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο κύριος Ρανιέρι

Νωρίς το απόγευμα η Φούλαμ ήθελε να πάρει κάτι από την  αποδεκατισμένη Τότεναμ, η οποία  δεν είχε στη διάθεσή της τους  Σον,Κέιν και Λούκας Μοουρα.
Αλλά δεν τα κατάφερε καθώς στο 93’ έχασε και τον έναν βαθμό που όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε (2-1 τελικό αποτέλεσμα ).

Αν και αγώνας Πρεμιερ Λιγκ,που  για μένα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.Για πρώτη φορά δεν εστίασα στον αγωνιστικό χώρο. Στον πάγκο της Τότεναμ κάθεται ο Ποκετίνο ο οποίος έχει κάνει τους πετινούς να πετάνε και αυτή την στιγμή είναι ίσως ο πιο δημοφιλής προπονητής,καθώς για αυτόν έχουν δείξει ενδιαφέρον Ρεαλ και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.Στην αντίπερα όχθη καθόταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι,ένας προπονητής που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι αν και με ικανότητες μιας δεκαετίας πίσω. Κλασικός Ιταλός προπονητής πολύ σφιχτή άμυνα κι οτι έρθει μπροστά.

Ο κύριος Ρανιέρι μας συστηθηκε ως ένας προπονητής που μέχρι τότε ουσιαστικά το  μόνο που είχε πετύχει ήταν να ανεβάσει την πάμπλουτη Μονακό στην 1η κατηγορία. Απέτυχε παταγωδώς με την Εθνική μας,έφυγε και μετά πέτυχε το θαύμα με την Λέστερ. Δεν είναι και δεν θα γίνει τώρα ο προπονητης που θέλει κάθε ομάδα,αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο κακός προπονητής όσο πιστεύουμε μετά το πέρασμά του από την χώρα μας,καθώς σε 1053 παιχνίδια  έχει 475 νίκες και 291 ήττες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code