ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Τσιτσιπάς μας θύμισε γιατί πρέπει να... ντρεπόμαστε!

O Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας κάτι το οποίο αν μη τι άλλο χρειαζόμασταν ως Έλληνες, γιατί ελληνικός αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ούτε το μπάσκετ το οποίο έχουμε αρχίσει να ξανά αγαπάμε λόγω Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο πρέπει κάποια άλλη στιγμή να ανοίξουμε.
Όπως, λοιπόν η Άννα Κορακάκη και η σκοποβολή μπήκε στη ζωή των Ελλήνων ξαφνικά... έτσι και το τένις όπως όλα δείχνουν θα μπει στην καθημερινότητα μας. Είναι κάτι που χρειάζεται όχι τόσο καθαυτό για το άθλημα αλλά για το πείσμα που δείχνει ο Έλληνας ο οποίος δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί ως αθλητής.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επομένως ο οποίος και φυσικά δεν έμαθε τένις στην χώρα μας αλλά κάπου στο εξωτερικό μας χτυπάει το κουδούνι και μας θυμίζει ότι πρέπει να φτιάξουμε κάποτε τις υποδομές μας. Είμαστε άλλωστε μία χώρα, όπου γέννησε τον αθλητισμό και αποτελεί ντροπή και μόνο που δεν μπορούμε να τον υποστηρίξουμε. Προσπάθειες από τους ίδιους τους προπονητές του αθλήματος υπάρχουν αλλά το ζητούμενο είναι οι αρμόδιοι του αθλητισμού στην πατρίδα μας να κάνουν στροφή 360 μοιρών προκειμένου να δούμε μία..άσπρη μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code