ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρεάλ να την πιείς στο ποτήρι

Στην Βαρκελώνη η Ρεάλ δεν είναι επιθυμητή,αυτή την αγωνιστική έπαιξε εναντίον της Εσπανιολ.

 Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έβαλαν γκολ από τα αποδυτήρια με τον Μπενζεμά στο 4ο λεπτό. Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά στο παιχνίδι η ομάδα του Σολαρι έβαλε τις βάσεις για να πάρει το τρίποντο κάνοντας το 0-2 ύστερα από κεφαλιά του Ραμος. Χρειάστηκε να συμπληρωθούν 25 λεπτά για να εμφανιστεί στο ματς η Εσπανιολ κάνοντας την πρώτη της τελική και στην εξέλιξη της φάσης να σκοράρει με τον Λεο Μπαπτισταο.Στο 45 + 1 Βινίσιους και Μπενζεμά συνεργάζονται άψογα και η Ρεαλ κάνει το 1-3. Πολύ λίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο παρόλα αυτά υπήρχε καλός ρυθμός και είχε 4 γκολ. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα από τα χειρότερα πρώτα τους ημίχρονα μένοντας πίσω στο σκορ χωρίς να δημιουργούν. Από την αντίπερα όχθη η παρέα του Μοντριτς έκανε ένα κυνικό πρώτο ημίχρονο σκοραροντας 3 φορές με μόλις 4 τελικές.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Ρεάλ να κάνει αναγκαστική αλλαγή,καθώς ο Νατσο πέρασε στην θέση του Ραμος.Το πρώτο τέταρτο του δεύτερο μέρους είχε παρόμοια εικόνα με αυτό του πρώτου όσον αφορά τον ρυθμό,αλλά με την μόνη διαφορά ότι είχε κλασσικές ευκαιρίες μια με τον Μοντριτς στο 54’ και μια στο 56’ με τον Μπενζεμά. Είσοδος του Μπειλ και στο 66’ το 4ο γκολ για την Ρεαλ που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με την Εσπανιολ απλώς να παρακολουθεί.Στο 72’ λεπτό έχασε και τον Βαραν η Βασίλισσα καθώς αντίκρισε σωστά την κόκκινη κάρτα.Μετά από την αποβολή το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν σε 2-4.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύναμη,καλό ρυθμό και πολύ λίγες τελικές προσπάθειες. Η Εσπανιολ σύμφωνα με τον προπονητή της θα έπρεπε να κάνει το τέλειο παιχνίδι αν ήθελε να πάρει κάτι από αυτό,αλλά αυτή δεν βρισκόταν  μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα. Από την άλλη μεριά η Ρεαλ θύμιζε την περσινή ομάδα και σε συνδυασμό με τον σούπερ Μπενζεμά έκανε περίπατο και πήρε τους 3 πόντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code