ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Γιακουμάκης που δεν...εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εντός ολίγων ωρών θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΟΦΗ, καθώς η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει ως δανεικό στους Κρητικούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης

Από το ρεπορτάζ μάλιστα , προκύπτει ότι θα προστεθεί και οψιόν αγοράς στον παίκτη, προκειμένου εάν το επιθυμούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ να τον κάνουν δικό τους με κάθε επισημότητα μετά το πέρας του Ιουνίου.

Ένας Γιώργος Γιακουμάκης, που κακά τα ψέματα δεν έπεισε ποτέ κανέναν προπονητή από όσους πέρασαν από τον πάγκο της Ένωσης στο διάστημα καλοκαίρι 2017-μέχρι και σήμερα. Τον είδαμε ως σέντερ φορ, στην φυσική του θέση, τον είδαμε ως δεύτερο επιθετικό με την ιδιότητα του κρυφού που θα αποτελέσει ουσιαστικά το στήριγμα της αιχμής του δόρατος. Μέχρι και ως εξτρέμ τον παρακολουθήσαμε , χωρίς όμως και πάλι να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τους προπονητές του και τους συμπαίκτες του.

Σε καμία περίπτωση δεν μας θύμισε σ' όλο αυτό το χρονικό σημείο τον παίκτη που είχαμε δει και γνωρίσει στον Πλατανιά, όπου αποτελούσε τον φόβο και τρόμο οποιασδήποτε άμυνας αντίπαλης ομάδας. Τις ευκαιρίες του ο ποδοσφαιριστής τις πήρε και σε καμία περίπτωση δεν ήταν λιγοστές, με τον ίδιο όμως να δείχνει πως δεν μπόρεσε να ταιριάξει ποτέ με το κάθετο παιχνίδι που κυρίως έπαιζαν οι κιτρινόμαυροι τις περισσότερες φορές.

Εάν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητούσε την άποψη μου, τότε θα του πρότεινα σίγουρα να δοκιμαστεί σε κάποια ομάδα του Νησιού, εννοώντας την Αγγλία. Είναι σε μία ηλικία αρκετά καλή ποδοσφαιρικά και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως «αποτυχημένη λύση» για την επιθετική γραμμή ενός κλαμπ. Το στυλ παιχνιδιού , στο οποίο ο ίδιος φέρεται να είναι πιο ικανός δεν το πρεσβεύουν πολλές ομάδες στην χώρα μας, έως καμία θα μπορούσα να πω. Όπως και να 'χει ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ένας επιθετικός με μέλλον και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί στον ύψιστο βαθμό η οποιαδήποτε ομάδα τον κάνει δικό της, είτε αυτός είναι ο ΟΦΗ είτε κάποια άλλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code