ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να κάτι αξιοθαύμαστο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα στις 2 τα ξημερώματα τον γεωργιανό Nikoloz Basilashvili για τον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και έχει την ευκαιρία να γράψει (πάλι) ιστορία.
Σε κάθε τουρνουά ο Καρδιτσιώτης δίνει την ψυχή του και ήδη έχει κάνει μεγάλη αίσθηση ακόμα και στα ιερά τέρατα ( Federer, Nadal κ.α.). Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά που αντιμετωπίζει κάποιον κορυφαίο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στις συνεντεύξεις του πλέκουν το εγκώμιο.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, ο Στέφανος έχει ένα ακόμα κίνητρο. Τον κόσμο. Όταν παίζεις στην Αυστραλία είναι απόλυτα λογικό να έχεις στο πλευρό σου Έλληνες. Και μάλιστα αυτοί οι Έλληνες δημιουργούν κλίμα στο γήπεδο το οποίο θυμίζει ελληνικό ντέρμπι ποδοσφαίρου. Πρωτόγνωρο πράγμα στο χώρο του τένις. Κρεμάνε Ελληνικές σημαίες και δεν φοβούνται μην τους κακοχαρακτηρίσει κάποιος. Γιατί; Γιατί είναι Έλληνες και πηγάζει από την καρδιά. Δεν έχουν ξεχάσει την πατρίδα τους και την αγαπάνε όσο τίποτα.

Όταν, λοιπόν έχεις τέτοια υποστήριξη, είναι σαν παίζεις με αβαντάζ. Ειδικά όταν έχεις το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Τσιτσιπά, οφείλεις να τους ευχαριστήσεις. Για την ακρίβεια, ο Στέφανος έχει μεγάλη ευκαιρία. Είναι νούμερο 15 στην κατάταξη και αυτό το τουρνουά μπορεί να του εξασφαλίσει μια υψηλότερη θέση. Έχει ταλέντο και αξίζει να προχωρήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code