ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα λιοντάρια του Μπιλμπάο είναι εδώ

Κρίσιμο το παιχνίδι που διεξήχθη στο Σαν Μαμές ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Σεβίλλη.
Για τους Βάσκους ήταν ένα παιχνίδι για την παραμονή τους στην κατηγορία ,ενώ για τους Ανδαλουσιάνους ήταν ένα παιχνίδι που αν το κέρδιζαν θα έβαζαν τις βάσεις για την κατάκτησης της τρίτης θέσης.Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 2-0 υπέρ των Βάσκων,οι οποίοι με αυτή τους την νίκη βγαίνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού κάνοντας 22 πόντους τρεις περισσότερους από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Είδαμε ένα παιχνίδι  στην έδρα μια ομάδας που συνήθως τερματίζει μέσα στην 8αδα και τώρα παλεύει να σωθεί και μαντέψτε το γήπεδο ήταν γεμάτο. Οι φίλαθλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο πήγαν σήμερα στο γήπεδο στήριξαν την ομάδα και τους παίκτες τους χωρίς να υπάρχει γκρίνια και γιούχα στις κερκίδες. Πέρα από την ποιότητα και το θέαμα που μας προσφέρει το Ισπανικό πρωτάθλημα,μας προσφέρει και κάτι ακόμα,ποδοσφαιρικό πολιτισμο από τους φιλάθλους-οπαδούς των ομάδων.

Κλείνοντας θα αναφέρω ένα στατιστικό στοιχείο,η έκτη ομάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος που είναι η τελευταία ομάδα που βγαίνει ευρώπη και η δέκατη έβδομη που είναι η τελευταία ομάδα που σώνεται έχουν απόσταση έξι βαθμούς. Το αντίστοιχο στατιστικό στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι το εξής, η τέταρτη ομάδα της Super League με την δωδέκατη έχουν απόσταση δέκα βαθμούς.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα μεγαλώνει η ψαλίδα ανάμεσα στις top 5 ομάδες και τις μικρότερες, ενώ στο Ισπανικό πρωτάθλημα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και αυτό για μένα λέει πολλά .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code