ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναικός- Ατρόμητος ραδιοφωνικά στο Sportsnewsgreece!



 To σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναικού και Ατρόμητου (Κυριακή 19:00) για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ραδιοφωνικά από το Sportsnewsgreece. 


 Το Sportsnewsgreece ξεκινάει τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις στους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον 5ο της βαθμολογίας Παναθηναικό και τον 2ο Ατρόμητο. Το ''τριφύλλι'' προέρχεται από τη δεύτερη ήττα του στο βαθμολογία, από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και θέλει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία θα τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την μάχη που δίνει να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες προέρχονται από νέα πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη με 4-2, εκμεταλλεύτηκαν τη ''γκέλα'' του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και αναρριχήθηκαν εκ νέου στην πρώτη δυάδα και θέλουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο, από το οποίο πέρασαν νικηφόρα πριν ένα μήνα στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

 Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Αντώνης Παναγόπουλος, ο οποίος θα σας μεταφέρει τον παλμό και όλα όσα θα συμβούν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μείνετε συντονισμένοι...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code