ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Θεός μας θέλει στο Euro 2020, ας το εκμεταλλευτούμε !

Η κληρωτίδα μας έκανε την χάρη και η Εθνική μας ομάδα παρόλο που βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας κληρώθηκε ως ομάδα 2ου ή ακόμη και 1ου γκρουπ δυναμικότητας.
Συγκεκριμένα, η τύχη μας χαμογέλασε τόσο πολύ που το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει να κοντράρει (υπό φυσιολογικές συνθήκες) μονάχα την Ιταλία. Στο κάτω κάτω μάλιστα θα πρέπει να θυμηθούμε πως από τον όμιλο περνάνε οι δύο πρώτοι απευθείας και όχι ο 2ος με μπαράζ. Η ευκαιρία που παρουσιάζεται αυτή την στιγμή είναι πραγματικά τεράστια και η ομάδα μας θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί .

Σωστός σχεδιασμός

Τώρα είναι που οι άνθρωποι της ΕΠΟ και προ πάντων ο Άγγελος Αναστασιάδης και Άγγελος Μπασινάς θα πρέπει να σηκώσουν μανίκια. Τώρα είναι η στιγμή που ο ομοσπονδιακός μας προπονητής θα πρέπει να βρεθεί με ανθρώπους όλων των ομάδων και με επιτροπές προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος προγραμματισμός που θα οδηγήσουν την Εθνική μας ξανά σε μεγάλη διοργάνωση. Να βρεθεί το κατάλληλο ή τα κατάλληλα γήπεδα που θα στεγάσουν την Εθνική μας και το σωστό promotion για να βρεθεί ο κόσμος δίπλα της στην νέα αυτή προσπάθεια και να την αγκαλιάσει.

Ο Θεός μας θέλει στο Euro 2020 και εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code