ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Do or Die

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μίλαν και έχει στόχο μόνο την νίκη. Το τρίποντο θα τον φέρει στους 10 βαθμούς και θα ισοβαθμήσει με την σημερινή του αντίπαλο. Όμως αυτό δεν αρκεί. Οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να κερδίσουν με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά (2-0, 3-1 κτλ) καθώς με άλλο αποτέλεσμα, π.χ. 1-0, 2-1, η Μίλαν επωφελείται και "βγαίνει" από πάνω.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατήσει δυνάμεις γιατί απλούστατα δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Είναι η τελευταία του ελπίδα να προχωρήσει στην Ευρώπη και μάλιστα έχει και το εμπόδιο του σκορ. Από την άλλη η Μίλαν θέλει την νίκη για να προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση (η Μπέτις αντιμετωπίζει την εντελώς αδιάφορη Ντούντελανζ και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο). Η ισοπαλία επίσης βολεύει τους "Ροσσονέρι" καθώς έτσι καθαρίζουν με τον Ολυμπιακό και κατακτούν την δεύτερη θέση

Οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες στην Ευρώπη και να κάμψουν τον κακό τους εαυτό που δεν τους αφήνει να σκοράρουν ενώ έχουν την υπεροχή. Παρόλο που αντιμετωπίζουν μια αρκετά ποιοτικότερη ομάδα με βαριά ιστορία, δεν πρέπει να φοβηθούν. Σε περίπτωση που ξεκινήσουν τον αγώνα μουδιασμένοι ή με άγχος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ και μετά να τρέχουν και να μην φτάνουν. Πρέπει, πολύ απλά, από το πρώτο λεπτό το μάτι τους να γυαλίζει. Πρέπει δώσουν στον Γκατούζο και την ομάδα του να καταλάβει πως από το Φάληρο δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει ούτε βαθμό, ούτε καν να σκοράρει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code