ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στη Θεσσαλονίκη στολίζουν από κολοκύθες μέχρι...σκελετούς

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για τη γιορτή των Χριστουγέννων και η Θεσσαλονίκη έχει "στολιστεί" με τα γιορτινά της για τα καλά. Στις καθημερινές βόλτες στην πόλη, το μάτι μας ανακάλυψε μερικές από τις πιο όμορφες στολισμένες βιτρίνες και μαγαζιά όλων των ειδών. Σήμερα λοιπόν μαζί θα δούμε τους πιο ενδιαφέροντες στολισμούς που μας "τράβηξαν" την προσοχή μας.
Νούμερο ένα στη λίστα είναι ένα μαγαζί με ιατρικό εξοπλισμό στην Εθνικής Αμύνης, το οποίο στόλισε με λαμπάκια έναν σκελετό. Όπως μας είπε η υπάλληλος του καταστήματος, Φωτεινή Νικολοπούλου,"ήταν μια ιδέα της στιγμής, καθώς περίσσεψαν λαμπάκια από το στόλισμα του δέντρου".
Αρκετά πιο κάτω, στην οδό Πολυτεχνείου, ένα γνωστό cafe-bar της πόλης, εκτός από το στολισμό του χώρου, πέρασαν και στον στολισμό της στοάς. Ο λόγος; να γίνει το συγκεκριμένο μέρος πιο όμορφο και φωτεινό, σύμφωνα με δηλώσεις το εργαζομένων.
 Σε έναν ακόμα κεντρικό δρόμο της πόλης,στην Αγίου Δημητρίου, υπάρχει ένα καφέ το οποίο η βιτρίνα του είναι στολισμένη με έναν Άγιο Βασίλη πάνω σε ποδήλατο! "Είναι ελκυστικό, ο κόσμος χαίρεται έστω και λίγο με αυτό που βλέπει και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα", μας είπε η υπεύθυνη του καταστήματος.
 Στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, βρήκαμε ένα κατάστημα ρούχων με τη βιτρίνα του να είναι γεμάτη κολοκύθες διαφορετικού χρώματος και σχήματος, ενώ τέλος, λίγο μετά την πλατεία Αριστοτέλους, υπάρχει ένα κομμωτήριο, το οποίο με την πρώτη ματιά θυμίζει ζαχαροπλαστείο,λόγω στολισμού!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code