ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να συνεχίσει το σερί στο «Χαριλάου»

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία για Άρη
Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση περιλαμβάνει η 12η στροφή της Σούπερ Λίγκας, καθώς στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' συγκρούονται την Κυριακή (19:00- ΕΡΤ) Άρης και Παναθηναικός, οι οποίοι ισοβαθμούν στην 4η θέση μαζί με την Ξάνθη.

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες είναι άμεσοι ''μνηστήρες'' της πεντάδας, ενώ το παιχνίδι θα διεξάγεται την ίδια ώρα με το ΑΕΚ- Ξάνθη, δύο ομάδες που μέχρι τώρα έχουν κοινή πορεία με τον Άρη και τον Παναθηναικό. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Οι ''κίτρινοι'' με νέο τεχνικό τους τον Σάββα Παντελίδη πέρασαν θριαμβευτικά από το Ηράκλειο, πραγματοποιώντας ''μυθική'' ανατροπή με δύο γκολ του Χαμζά Γιουνές στις καθυστερήσεις, ενώ οι ''πράσινοι'' επέστρεψαν στις νίκες με το ευρύ 5-1 επί του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκτός αποστολής έμειναν λόγω προβλημάτων τραυματισμού, οι Σόουζα, Διαμαντόπουλος και Γκολάσο. Σε αυτήν βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης.

Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει κανονικά στις υπηρρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ εκτός μένουν οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Σέχου, λόγω τραυματισμού. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο θα κοπούν αύριο:Kότσαρης, Διούδης, Τζανδάρης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Μπουζούκης, Στάικος, Δώνης, Καμπετσής, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code