ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρέπει να παλέψει

Για την 11η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Fenerbahce.
Η ομάδα του, άλλοτε πράσινου, Zeliko Obradovic βρίσκεται στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς (συγκατοικεί με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη). Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 8η θέση με 10 βαθμούς και είναι φανερό πως δεν πάει καλά. Πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία, καθώς τόσα χρόνια βασίζονταν στην καυτή τους έδρα από την οποία περνάνε πολλοί λίγοι και αυτοί πρέπει να ιδρώσουν. Αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας από εδώ και πέρα. Το να κρατήσει την έδρα του αλώβητη θα είναι πολύ δύσκολο και αν δεν το καταφέρει αυτό, λογικά, δεν θα βρίσκεται στην οκτάδα στο τέλος της σεζόν. Με το δεδομένο πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων (μόλις μία νίκη), ο μόνος τρόπος να προκριθεί στα play-off θα είναι μέσω της έδρας του και αν έρθουν και κάποιοι βαθμοί από τους αγώνες εκτός.

Οι τούρκικη ομάδα έρχεται πλήρης στο ΟΑΚΑ, ίσως πιο πλήρης από ποτέ. Είναι από τις λίγες χρονιές που η Fenerbahce τρομάζει από την αρχή της σεζόν. Άλλες χρονιές ο Σέρβος προπονητής "έστρωνε" την ομάδα του μέσα στην χρονιά όμως φέτος όλα είναι διαφορετικά. Αποτελούν φόβητρο για όλους. Υπάρχει ένα μειονέκτημα. Είναι αυτοκαταστροφική ομάδα. Μπορεί ξαφνικά, ενώ κερδίζουν, να αρχίσουν τα λάθη και παρόλο που το πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού γίνεται μελιτζανί από τα νεύρα, να μην μπορούν να επιστρέψουν στον αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως μπαίνουν πάντα μαχητικά, και αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τείνουν να κερδίζουν τον αγώνα καθώς ο αντίπαλος έχει καθηλωθεί εξ' αρχής.

Ο Παναθηναϊκός, που θα αγωνιστεί χωρίς τον Παπαπέτρου (συνεχίζει να έχει πρόβλημα στον καρπό), έχει να αντιμετωπίσει πρώτα τον κακό του εαυτό. Αυτόν που τον κρατάει πίσω και δεν τον αφήνει να δείξει την ποιότητα του. Αν ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και δείξει τι μπορεί να κάνει, η νίκη θα έρθει. Θα έρθει και εκτός έδρας, γιατί δεν πιστεύω ότι όλες οι άλλες ομάδες είναι τόσο ποιοτικές και δεν έχουν το ίδιο βάρος οι φανέλες τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code