ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πριν τον ΟΦΗ...ο ΟΦΙ

Ένας αμιγώς… ελληνικός Παναθηναϊκός

Αύριο η εξ αναβολής αναμέτρηση των ''πρασίνων'' με την ομάδα της Ιεράπετρας στο Ολυμπιακό Στάδιο (16:00-ΟΤΕ)

 Μετά τα τέσσερα ντέρμπι ( ενδιάμεσα ήταν και ο αγώνας με τον Απόλλωνα), ο Παναθηναικός μπαίνει σε ένα σταυροδρόμι αγώνων, με εξίσου υψηλό δείκτη δυσκολίας για το πρωτάθλημα, μέχρι και το φινάλε του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αποκόμισε θετικό πρόσημο από τα ντέρμπι, δεν ''τσαλακώθηκε'' το πρεστίζ του συλλόγου, είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία και συγκυριακά δεν πήρε κάποια νίκη, μένοντας αήττητη ωστόσο με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Πλέον στους τρεις εναπομείναντες αγώνες για τη Σούπερ Λίγκα, το ''τριφύλλι'' θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό εκτός έδρας και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας να δεσπόζει ο αγώνας της Κυριακής στο ''Γεντί Κουλέ'', όμως και τo αυριανό παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 Μπορεί λοιπόν ο αντίπαλος να μην είναι ιδιαίτερα εμπορικός, ωστόσο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα παιδιά των ακαδημιών και παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ώστε να δείξουν κι αυτοί την αξία τους. Εξάλλου, ο Γιώργος Δώνης προανήγγειλε ενίσχυση εκ των έσω, με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά ως τώρα στη σεζόν, οπότε αναμένεται πολλούς από αυτούς να τους τεστάρει αύριο. Eκτός αποστολής θα μείνουν βασικότατοι παίκτες, όπως ο Διούδης, ο Ινσούα, ο Χατζηγιοβάννης, ο Κάτσε, ο Γιόχανσον και ο Κουρμπέλης, τη θεραπεία τους θα συνεχίσουν οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Αλτμάν, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Μακέντα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ''Βικελίδης'' και εκτίει την ποινή του στον αγώνα κυπέλλου. Αντίθετα, εντός αυτής βρίσκονται πολλοί πιτσιρικάδες, όπως ο Κότσαρης, ο Χριστογεωργός, ο Θεοχάρης, ο Παντελάκης, ο Αποστολάκης, ο Στάικος, ο Εμανουηλίδης, ο Κουντουριώτης, ο Σιφναίος, ο Τζαβίδας, ο Σερπέζης και ο Σκεντεράι. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο μέσος ηλικίας της αυριανής αποστολής ανέρχεται στα 20,77 έτη.

 Από την άλλη, η ιδιαίτερα συμπαθής ομάδα της Κρήτης, δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας της, στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Ο σύλλογος από το Λασίθι πραγματοποιεί ίσως την κορυφαία σεζόν της ιστορίας του, έχοντας προκριθεί στους ομίλους του κυπέλλου μαζί με την ''αφρόκρεμα'', ενώ στον 5ο όμιλο της Γ'εθνικής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από ιστορικές ομάδες όπως ο Εθνικός Πειραιώς, ο Ιωνικός και η Προοδευτική. Μάλιστα, το γήπεδο της Ιεράπετρας έχει πανέμορφη εικόνα, καθώς είναι πάντα γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ όμορφη. Στην πρεμιέρα των ομίλων, οι ''Κουρίτες'' ηττήθηκαν στο Παγκρήτιο από τα Χανιά με 2-0, σε ένα παιχνίδι που δέχτηκαν τα γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Έρχονται λοιπόν στο ΟΑΚΑ για να ζήσουν μια δική τους ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code