ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μαρίνος χρειάστηκε να μείνει εκτός στόχων για να παίξει με εξτρέμς

Κακά τα ψέματα η Ένωση έχει μείνει εκτός στόχων για την φετινή χρονιά.
Το θέμα κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος σίγουρα είναι κάτι το οποίο πρέπει να διεκδικεί μία μεγάλη ομάδα, όμως είναι ένας τίτλος που υπερικανοποιεί ομάδες μικρομεσαίες και ακόμα μικρότερου βεληνεκούς. Έχοντας αυτά τα δεδομένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου θα επιμείνω στο ότι η ΑΕΚ μένει εκτός στόχων για φέτος και θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα για την νέα σεζόν. Κάτι που έχουν αντιληφθεί άπαντες στον σύλλογο, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι και τον προπονητή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού είδε και απόειδε με Μάνταλο και Μπακασέτα στα εξτρέμ, θέσεις που δεν γνωρίζουν κανένας από τους δυο τους αποφάσισε να χρησιμοποιήσει καθαρόαιμα εξτρέμ, με αρχή γενομένης το ματς με την Ξάνθη. Το αποτέλεσμα στην αλλαγή της εικόνας της ανάπτυξης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή για όλους μας . Το ζητούμενο που προκύπτει όμως είναι «γιατί τώρα ακόμα;». Τραυματισμοί υπήρξαν κατά διαστήματα για όλα τα εξτρέμ της ΑΕΚ η αλήθεια είναι , όμως και πάλι μπορούσαν να αγωνιστούν πάντοτε στα πλάγια τουλάχιστον οι δύο από όσους διαθέτει.

Κλωναρίδης, Αλμπάνης, Μπογιέ, Γκάλο είναι μερικοί από τους παίκτες που μπορούσαν να αγωνιστούν. Τον χρόνο τους τον πήραν στα τελευταία δύο ματς και είδαμε μία πραγματικά αλλαγμένη εικόνα των κιτρινόμαυρων. Επιθετική γραμμή που πρέσαρε συνεχώς και ανάγκαζε τον αντίπαλο σε βεβιασμένες αποφάσεις.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στο ματς της Ξάνθης αλλά και στο χθεσινό με Λαμία, είδαμε την ΑΕΚ να αναπτύσσεται και να δημιουργεί τις καλύτερες της φάσεις από τα πλάγια.

Ο Μαρίνος άργησε να αντιληφθεί ποιο είναι το ρόστερ του και πώς μπορεί να το αξιοποιήσει καταλλήλως για να παίρνει το απόλυτο από κάθε ματς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code