ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπάρχει και...αγώνας-φωτιά, επιστροφή Τζέιμς στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Υπομονή τέλος! Έρχονται εξελίξεις!

 Eν μέσω καταιγιστικών αλλαγών εντός της ομάδας, ο Παναθηναικός δίνει έναν αγώνα με χαρακτήρα ''τελικού'' την Παρασκευή το βράδυ απέναντι στην Ολύμπια Μιλάνο (21:00- Nova).

  Oι ''πράσινοι'' λοιπόν πλέον δε θα έχουν στον πάγκο τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος πληρώνει τα ''σπασμένα'' για την πολύ κακή πορεία του ''τριφυλλιού'' μέχρι ώρας στην Ευρώπη, με τον Ρίκ Πιτίνο να φέρεται ως διάδοχος του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος φεύγει μετά από δυόμιση χρόνια στους ''πράσινους'', όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος. Στην αποψινή μάχη του ΟΑΚΑ με την ιταλική ομάδα στον πάγκο θα καθίσουν ως υπηρεσιακοί ο Αλβέρτης με τον Βόβορα. Όλα αυτά λοιπόν σίγουρα θα παίξουν ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες δε νιώθουν σίγουροι στην ομάδα, μετά τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος προανήγγειλε διακοπή συμβολαίων σε παίκτες, αν συνεχιστεί ο...κατήφορος.

 Eν μέσω όλων αυτών των ανακατατάξεων, οι ''πράσινοι'' καλούνται να βγάλουν αντίδραση απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως η Μιλάνο, η οποία έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναικό (6-7),
ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, ωστόσο διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, με 5 συνεχόμενες ήττες, κάτι που την κάνει αφενός πιο επικίνδυνη, αφετέρου δίνει μια ''άγρια'' ομορφιά στο ματς, αφού και οι δύο αντίπαλοι καίγονται για την έβδομη νίκη τους σεζόν, η οποία θα τους επαναφέρει στον...ίσιο δρόμο, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

  Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς θα είναι η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στο Ολυμπιακό Στάδιο ως αντίπαλος, μετά από το διετές (με διάλειμμα πέντε μηνών) πέρασμα από τον Παναθηναικό και αναμένεται ζεστή υποδοχή από τους οπαδούς των ''πρασίνων''

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code