ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ηρακλής και οι Άθλοι του στη Θεσσαλονίκη

Στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως,και συγκεκριμένα στο περίπτερο 1,φιλοξενείται το θεματικό πάρκο που αφορά τον Ηρακλή και τους 12 άθλους του.

Αρχικά οι ξεναγοί μαζεύουν μικρούς και μεγάλους και τους μιλάνε για τους 12 Θεούς του Ολύμπου,αλλά και το πώς ο Δίας έφτασε στη μητέρα του ημίθεου Ηρακλή. Στη συνέχεια,υπάρχει ένας χώρος που εξιστορεί με λόγια και εικόνες την ιστορία του Ηρακλή. Το πιο εντυπωσιακό όμως σε αυτόν τον χώρο είναι η μεζούρα που απεικονίζει το ύψος του και οι γιγαντιαίες πατημασιές του.
Προχωρώντας στο περίπτερο, οι ξεναγοί, που ο καθένας έχει το ρόλο του(π.χ,αμαζόνες, ο Ερμής,όρνιθες), μας παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια και τους 12 άθλους του Ηρακλή.



Στον τελευταίο χώρο του περιπτέρου,βλέπουμε όλα αυτά που έχουμε ακούσει νωρίτερα, όσο πιο ρεαλιστικά και "ζωντανά" γίνεται. Λιοντάρι να βρυχάται, Στυμφαλίδες όρνιθες να κλεινουν τον δρόμο, μην αφήνοντας κάποιον να περάσει αναίμακτα, Κέρβερος να παραφυλάει και όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε "για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο θεματοποιημένα και κατάλληλα σχεδιασμένα,ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχοδημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου",σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, πήρε παράταση ως τις 24 Φεβρουαρίου 2019! 

Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα-Πέμπτη:09:00-13:00
Παρασκευή:09:00-13:00 και 17:00-21:00
Σάββατο:11:00-20:00
Κυριακή:11:00-19:00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 7€
Τριτεκνοι-πολυτεκνοι:27€ και 5€ ευρώ κάθε επόμενο παιδί. 
Οργανωμένα groups και σχολεία:6€
Άνεργοι: 4€(κάθε Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας )
Παιδιά κάτω των 3 ετών: Δωρεάν 

Φωτορεπορτάζ: Μαρία Τσιαούση


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code