ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι γίνεται κύριοι;

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε πάλι εκτός έδρας και αυτή επίδοση προβληματίζει. Έχει αγωνιστεί, μέχρι τώρα, 5 φορές μακριά από το ΟΑΚΑ και μετράει 4 ήττες και 1 νίκη.
Προσωπικά η νίκη επί της Μπούντουκνοστ δεν μου λέει και κάτι καθώς μία ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού δεν νοείται να συναγωνίζεται τέτοιες ομάδες. Όμως, όταν είσαι μια τέτοια ομάδα και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις υπάρχει πρόβλημα.

Αρχικά πρέπει να σταματήσει η καραμέλα ότι οι παίκτες δεν είναι πολύ καλοί, ή ότι δεν είναι από το πάνω ράφι. Το ρόστερ, όπως είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος, είναι ακριβώς αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Το αν είναι οι κορυφαίοι ή όχι το κρίνει αυτός και μόνον αυτός. ΑΛΛΑ. Κάποια πράγματα φαίνονται και με γυμνό μάτι. Υπάρχουν ντεφορμέ παίκτες (βλέπε Παπαγιάννη, Γκιστ) και οι μόνες κινήσεις που γίνονται είναι τρικς για να τους κρύψουν στην άμυνα. Επιθετικά, οι πράσινοι, πηγαίνουν κυρίως σε ατομικές ενέργειες με αποτέλεσμα οι παίκτες που αγωνίζονται στο 1 και στο 2 να κουράζονται και να φορτώνονται με φάουλ από νωρίς.

Στο θέμα του προπονητή. Ο κ. Πασκουάλ είναι ένας μετρ του αθλήματος. Μετράει μοίρες στα σκριν και υπολογίζει τα εκατοστά στις κινήσεις. Ανοησίες του τύπου είναι μυρωδιάς καλό θα είναι να απέχουν από την κουβέντα, καθώς δεν ταιριάζουν στο κύρος του Παναθηναϊκού και κυρίως δεν ταιριάζουν στο κύρος των οπαδών καθώς δεν είναι σαν άλλους οπαδούς που ανακάλυψαν το άθλημα το 2012. Το πρόβλημα είναι αλλού. Φαίνεται να βρίσκεται σε κενή περίοδο. Είναι φανερό ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του, είτε με την συμπεριφορά τους είτε με την απόδοση τους. Εκεί, λοιπόν φαίνεται να κολλάει, με αποτέλεσμα το ροτέισιον να σπάει και να δημιουργούνται τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν.

Καλώς ή κακώς το σωστό είναι η ομάδα να πορευθεί με αυτόν τον προπονητή. Ο κ. Πασκουάλ φαίνεται πως διαβάζει κάθε φορά τον Ολυμπιακό και ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει. Βασικό όμως θα είναι το καλοκαίρι ο κ. Γιαννακόπουλος να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Καταλανού. Κατά την γνώμη μου, πιστεύω πως στον Παναθηναϊκό πρέπει να γραφτεί το κεφάλαιο Σάρας. Νέος (ηλικιακά) τεχνικός όμως είναι διδαγμένος από τους καλύτερους και αυτό αποτυπώνεται στην πορεία της Ζαλγκίρις.

Υ.Γ. Καλό θα είναι ο κ. Γιαννακόπουλος να μην ξανά αναφέρει το όνομα Πίνι Γκέρσον. Αν ήταν καλός θα δούλευε ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα και παλαιότερα που ήταν, παρόλο που έχει δύο "Ευρωλίγκες", δεν έπειθε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code