ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι στην Θεσσαλονίκη!

Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου,αυτή των Χριστουγέννων.  Όσο πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες,σπίτια,καταστήματα και ολόκληρες πόλεις στολίζονται.

  Μία από αυτές τις πόλεις είναι και η Θεσσαλονίκη,που "φόρεσε" τα γιορτινά της και επίσημα,το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου,με μια τελετή στην πλατεία Αριστοτέλους,όπου φωταγωγήθηκε το δέντρο και όλη η πλατεία. Νωρίτερα,στην οδό Αγίας Σοφίας, οι εργαζόμενοι στο μετρό στόλισαν το γερανό με τους ήχους του συγκροτήματος Batala Salonica να ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους. Το Sportsnewsgreece βρέθηκε και στις δύο γιορτές και σας παρουσιάζουμε όσα έγιναν στη γιορτινή αυτή νύχτα για το κέντρο της πόλης.
  Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην οδό Αγίας Σοφίας,στο ύψος της Εγνατίας, ο γερανός του εργοταξίου του ΜΕΤΡΟ φωτίστηκε με λαμπάκια,για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το ίδιο θα συμβεί και με τους γερανούς που βρίσκονται στην ΔΕΘ και στα Νέα Δικαστήρια. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Γιάννης Μυλόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Γιάννης Μπουτάρης.
Και μπορεί το κρύο να ήταν τσουχτερό, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για τους Batala Salonica,τους περαστικούς,τους εργαζόμενους και τους θαμώνες στα μαγαζιά να ξεσηκωθούν και να διασκεδάζουν για περίπου μιάμιση ώρα. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ μοίραζαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους παρευρισκόμενους.





Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια,έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με καλεσμένο το Γιώργο Σαμπάνη,ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Στη σκηνή για την αντίστροφη μέτρηση ανέβηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα παιδιά τους, καθώς και με την υφυπουργό Εσωτερικών,αρμόδια για θέματα Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφιας για το δήμο στις ερχόμενες εκλογές τον προσεχή Μάιο, Κατερίνα Νοτοπούλου, στην οποία ο κύριος Μπουτάρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά. "Το μέλλον να είναι φωτεινό για την πόλη και τους πολίτες,χρόνια πολλά και κάλα Χριστούγεννα" ήταν τα λόγια του δημάρχου πριν ανάψει το δέντρο.

  Καθημερινά στην πλατεία Αριστοτέλους θα έχει διάφορες δραστηριότητες με ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου ο Μύρωνας Στρατής και οι Μπλε θα αλλάξουν χρόνο on stage, ενώ το σόου των πυροτεχνημάτων αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακό από την Πρωτοχρονιά του 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code