ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Bγήκαν τα ''σαλιγκάρια'' στην πρώτη βροχή

Eπιεικώς απαράδεκτοι!

Για όσους παρακολουθούν τα άρθρα μου, θα έχουν διαπιστώσει πως πολύ σπάνια αναφέρομαι σε άλλους συναδέλφους, οπαδούς ή και διαιτητές και πως αναλώνομαι καθαρά στο αγωνιστικό σκέλος των αναμετρήσεων, είτε του Παναθηναικού -εν προκειμένω-, είτε άλλων ομάδων.

Για πρώτη φορά αποφάσισα να γράψω λίγο πιο...οπαδικά, ώστε να προλάβω τον ελεεινό πόλεμο που δέχονται οι ''πράσινοι'' από ορισμένα μέσα, ορισμένους δημοσιογράφους και βέβαια ορισμένους οπαδούς (όχι τα 500 άτομα που πήγαν στο ΟΑΚΑ, τους υπόλοιπους που έμαθαν απλά το σκορ και έχουν και άποψη), με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας. Η ομάδα λοιπόν δέχεται τα ''πυρά'' των μέσων και βέβαια κάποιων οπαδών, με αφορμή το ατυχές αποτέλεσμα από την ομάδα από το Λασίθι. Ο Δώνης ίσως έκανε λάθος, βάζοντας στην ίδια ενδεκάδα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων παραπάνω από τους μισούς δεν είχαν καθόλου παιχνίδια στα πόδια τους και είχαν μηδαμινό αγωνιστικό ρυθμό. Αλλά μια ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ, τόσους τραυματισμούς και τόσο κουραστικό Νοέμβριο, αν δεν ξεκουράσει τους βασικούς απέναντι στην Ιεράπετρα, πότε θα το κάνει; Οι παίκτες είχαν και έχουν πολύ δύσκολα ματς μπροστά τους, έχουν αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς και ο προπονητής του ''τριφυλλιού'', όπως έχει αποδείξει άλλωστε, ξέρει πολύ καλύτερα από όλους εμάς ποια ήταν η κατάλληλη ενδεκάδα απέναντι στους Κρητικούς, ποια παίκτες χρειάζονται επειγόντως ξεκούραση και τι πλάνο θα πρέπει να έχει. Άρθρα με τίτλους του τύπου ''Απαράδεκτοι'', ''Ντροπή'' και άλλα...μαργαριτάρια είναι εντελώς άστοχοι, από τη στιγμή που αναφέρονται σε μια ομάδα, που η συντριπτική της πλειοψηφία απόψε αποτελούταν από παιδιά των ακαδημιών. Μπορεί το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα Γ'εθνικής να ''ξενίζει'' αρκετά για το κύρος και το πρεστίζ του ''τριφυλλιού'', ωστόσο κανένα...σαλιγκάρι, που βγαίνει ξαφνικά στην πρώτη βροχή, δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώσει και να ισοπεδώσει το εξαιρετικό κλίμα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία είναι έργο Δώνη και Νταμπίζα και βέβαια κανείς δε μπορεί να αναθεματίσει τις προσπάθειες των παιδιών της σημερινής ενδεκάδας, οι οποίοι στην τελική πάλεψαν μέχρι τέλους κόντρα στο άγχος και την κακοδαιμονία των μεγάλων ευκαιριών και εν τέλει ισοφάρισαν και εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στη φάση των ''16''.

Κλείνοντας το άρθρο, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στους αξιοπρεπέστατους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της συμπαθέστατης ομάδας του Ο.Φ.Ιεράπετρας, που σήμερα κέρδισαν τον σεβασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος, στον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους απέναντι σε ομάδα Α'εθνικής κατηγορίας. Παιδιά με τρομερή διάθεση, έβαλαν τη μπάλα κάτω, έκαναν το παιχνίδι τους και στο τέλος δικαιώθηκαν, άσχετα αν η ισοφάριση στο 94' τους πίκρανε λίγο. Άξιος και ο νεαρός προπονητής της ομάδας,ο κύριος Μάγγος, ο οποίος και διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι και φώναζε καθ'όλη τη διάρκειά του και φάνηκε ιδιαίτερα ταπεινός και στη συνέντευξη τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code