ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άλισον Μπέκερ: «Φύλακας-άγγελος» 75 εκατομμυρίων!

Μπορεί στα μάτια των περισσοτέρων να μην έκανε το «γκελ» λόγω της θέσης του και λόγω Ρονάλντο που επισκίασε τα πάντα στο μεταγραφικό παζάρι το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μετακίνηση του Άλισον Μπέκερ στο Λίβερπουλ φαντάζει με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ως το χρυσό ντιλ της χρονιάς. Χρυσό από πολλές πλευρές καθώς οι κόκκινοι του Μερσεισάιντ χρειάστηκε να ξοδέψουν 75.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ρόμα.

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Ρωμαίων δεν φάνηκε να εμποδίζουν σημαντικά τους διοικούντες του Αγγλικού συλλόγου που έψαχναν… απεγνωσμένα έναν καλό άσο, σε μια θέση που «πονάει» χρόνια τώρα η Λίβερπουλ. Οι αποκαρδιωτικές περσινές εμφανίσεις του Κάριους με αποκορύφωμα τις επικές του γκάφες στον τελικό του champions league, έφτασαν στο… αμήν άπαντες μέσα στο κλαμπ προχωρώντας έτσι στην πιο «γενναία» κίνηση των τελευταίων ετών.

Οι αριθμοί του Άλισον πάντως δεν λένε ψέματα. Ο Βραζιλιάνος κατέχει ήδη στο ενεργητικό του 10 clean sheet, μόλις 7 τέρματα παθητικό στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που πέρυσι τέτοια περίοδο η Λίβερπουλ είχε δεχτεί σχεδόν τα τριπλάσια (20) και μια μεγάλη απόκρουση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την Νάπολι που επί της ουσίας έδωσε και το εισιτήριο στην ομάδα του για την επόμενη φάση του champions league. Προσωπική εκτίμηση πως ήταν επέμβαση 75 εκατομμυρίων αφού αυτή η πρόκριση μπορεί να οδηγήσει σε άλλες και εν τέλει η Λίβερπουλ να φτάσει στο τέλος του δρόμου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο (κατά μεγάλο ποσοστό) απόσβεση τα χρήματα που ξόδεψε σε χρόνο «ρεκόρ». Πόσο μάλλον αν η ομάδα του λιμανιού κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Αγγλία μετά από 29 χρόνια. Όταν ακούς ακόμα και τον Κλοπ να τον εκθειάζει ευχαριστώντας τον Θεό που τον έχει και τονίζοντας ότι θα έδινε και τα διπλά αν ήξερε πόσο καλός είναι, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι όντως οι «Reds» πέτυχαν διάνα. Τώρα όσο για τις γκάφες που έγιναν από πλευράς Μπέκερ και ενδέχεται να γίνουν στο μέλλον είναι και αυτές στο πρόγραμμα, με την διαφορά ότι δεν (θα)… κοστίζουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code