ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Ο Νοέμβρης μπήκε και μας υποδέχεται με πολύ καυτά παιχνίδια σε Σούπερ Λίγκα και διεθνή χώρο, καθώς και στο κύπελλο μπάσκετ. Το Sportsnewsgreece σας τα παρουσιάζει, εσείς διαλέγετε και παίρνετε...

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής στο Περιστέρι!  Σάββατο 16:00- ΕΡΤ

 Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε ''εφτάψυχος'' στη Νέα Σμύρνη, καθώς σε ένα κακό γι' αυτόν παιχνίδι, βρήκε ξανά τις λύσεις και απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ψάχνει θετικό αποτέλεσμα που θα τον επαναφέρει στην κορυφή. Ο ''δικέφαλος'' συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα. Με τον Παναθηναικό στην Τούμπα ήταν απόλυτα πειστικός, τον κέρδισε εύκολα και δίκαια και θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τι να προσέξουμε: Ο Ατρόμητος αγωνίζεται χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, Ευθύμη Κουλούρη και τον Βασιλακάκη που είναι τραυματίας. Ερωτηματικό αν ο Κάναντι μπορεί να βρει αντίδοτο για αυτές τις δύο σημαντικές απουσίες.

Εκτίμηση: 2-3 goal

Πανιώνιος- Παναιτώλικος: Δυνατό τεστ στη Νέα Σμύρνη.   Σάββατο 17:15- NOVA

Οι ''κυανέρυθροι'' κρατούσαν τη νίκη ως τις καθυστερήσεις με τον Ατρόμητο, αλλά ισοφαρίστηκαν στο φινάλε και έμειναν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Μέτρια η συγκομιδή τους μέχρι στιγμής, ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια, τώρα που το πρόγραμμα στρώνει. Ο Παναιτωλικός είχε παρόμοια τύχη, και αυτός κρατούσε μέχρι το 93' το τρίποντο με τον Αστέρα, αλλά δέχθηκε ψυχρολουσία στο φινάλε και έχασε την ευκαιρία να μπει στην πεντάδα για πρώτη φορά φέτος.

Τι να προσέξουμε: Ο Ανιγκό είναι από τους προπονητές που δέχονται πίεση αυτή τη στιγμή και μια νέα γκέλα για τον Πανιώνιο, θα μπορούσε να φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον προπονητή των Νεοσμυρνιωτών.

Εκτίμηση: 1

Παναθηναικός- ΑΕΚ: Ντέρμπι με τα...όλα του στο ΟΑΚΑ!   Σάββατο 19:00- ΕΡΤ

 Πρώτη ήττα στη σεζόν την περασμένη Δευτέρα για τον Παναθηναικό στην Τούμπα, σε αγώνα που το ''τριφύλλι'' έδειξε για πρώτη φορά χτυπητές αδυναμίες σε τόσο έντονο βαθμό. Μεγάλο το κίνητρο απέναντι στην ''Ένωση'' με 40.000 φίλους του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ μετά από καιρό. Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Άρη με 4-0 και θέλει νίκη στο αθηναικό ντέρμπι, εν όψει και της πολύ δύσκολης δοκιμασίας που την περιμένει απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο την ερχόμενη Τετάρτη.

Τι να προσέξουμε: Η επιστροφή του Ουζουνίδη απέναντι στην παλιά του ομάδα, την οποία καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο, σίγουρα είναι από τα γεγονότα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Εκτίμηση: 2-3 γκολ

Λεβαδειακός- ΑΕΛ: Ο Θανατός σου, η ζωή μου... Σάββατο 19:30- NOVA

Ο Λεβαδειακός δεν χαμογέλασε ούτε στη Λαμία. Βρέθηκε να χάνει 2-0, ισοφάρισε 2-2, αλλά στο τέλος γνώρισε νέα πικρή ήττα και παραμένει κολλημένος στην ουρά με μόλις 3 βαθμούς και κακή αγωνιστική παρουσία έως τώρα. Για τη Λάρισα ο ένας βαθμός συγκομιδή σε δύο σερί ματς εντός με Λαμία και ΟΦΗ έδειξε τη δυσκολία που θα έχουν φέτος οι ''βυσσινί'' να σωσουν την παρτίδα. Σπουδαίο ματς και για τους δύο, με τον χαμένο να αποκτά μεγάλο ντεσαβαντάζ για τη συνέχεια.

Τι να προσέξουμε: Χωρίς γκολ από ομαδική συνεργασία έως τώρα η ΑΕΛ. Ένα πέναλτι, δύο με σουτ εκτός περιοχής και ένα με καραμπόλα από στημένη φάση καταγράφει η στατιστική, ενδεικτική της τραγικής επίθεσης των ''Θεσσαλών''.

Εκτίμηση: Χ1

ΠΑΣ Γιάννινα- Λαμία: Ματς- φωτιά για τον ΠΑΣ!    Κυριακή 17:15-NOVA

 Η νέα ήττα στην Ξάνθη, και μάλιστα με ανατροπή, αρχίζει και βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΣ, ο οποίος είναι στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και απέναντι στην Λαμία θα προσπαθήσει εναγωνίως να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την ομάδα του Μάκη Χάβου, η νέα νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό και το πέμπτο σερί ματς χωρίς ήττα, απέδειξε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας της Φθιώριδας, με τον Μπαράλες και τον Μπερτόλιο να βρίσκουν ρυθμό και να την οδηγούν στις επιτυχίες.

Τι να προσέξουμε: Ο Μπαράλες αρχίζει και γίνεται ηγέτης στη Λαμία, έχοντας σκοράρει σε τρια σερί ματς στο πρωτάθλημα. Θα συνεχιστεί το σερί απέναντι στους Ηπειρώτες;

Eκτίμηση: Goal- Goal

Άρης- Ολυμπιακός: ''Τελικός''      Κυριακή 19:00- ΕΡΤ

O Άρης ξεκίνησε τη χρονιά με προσδοκίες, τώρα τελευταία όμως απογοητεύει και οι ήττες με ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ με το βαρύ 4-0 πλήγωσαν το πρεστίζ της ομάδας του Πάκο Ερέρα. Μονόδρομος η νίκη με Ολυμπιακό, για να στείλει πραγματικό μήνυμα επιστροφής. Οι ''ερυθρόλευκοι'' έπαιξαν πολύ άσχημα με τον Απόλλωνα, κέρδισαν με λυτρωτή τον Μάνο στο φινάλε, η παρουσια τους όμως δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Μονόδρομος και για τους Πειραιώτες η νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Τι να προσέξουμε: Ο Διαμαντόπουλος ήταν πολύ καλός με τον Αήττητο, σκόραρε δις και θέλει να δείξει στον Ερέρα οτι αξίζει λίγη εμπιστοσύνη παραπάνω.

Εκτίμηση: Χ1

ΟΦΗ- Απόλλων Σμύρνης: Ματς με φόντο την ουρά στην Κρήτη.  Κυριακή 19:30-NOVA

Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ. Τρίτο σερί ματς αήττητοι οι Κρητικοί, δεύτερο σερί που δε δέχτηκαν γκολ στη Λάρισα, όπου έμειναν στο 0-0 αλλά μπορούσαν να διεκδικήσουν και τη νίκη. Ο Απόλλωνας πραγματοποίησε στο ''Γ. Καραισκάκης'' την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, μπορούσε να φύγει με το ''Χ'', αλλά το γκολ του Μάνου στο 90' έβαλε τέλος στα όνειρα της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' για πρώτο φετινό βαθμό.

Τι να προσέξουμε: Ήταν οι δύο χειρότερες ομάδες των πρώτων έξι αγωνιστικών, αλλά τώρα έχουν ανακάμψει, ακόμα κι αν αυτό δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Ποιος θα χαμογελάσει στο ''Γεντί Κουλέ''.

Εκτίμηση: Under

Αστέρας Τρ.- Ξάνθη: Τεστ Ευρώπης για τους ''ακρίτες''    Δευτέρα 19:30- NOVA

Δυνατή μάχη στην Αρκαδία. Ο Αστέρας έσωσε βαθμό με το Μανιά στις καθυστερήσεις στο Αγρίνιο, αλλά εξακολουθεί να προνληματίζει για την αναποτελεσματικότητα του και για τους χαμένους βαθμούς που τον κρατάνε χαμηλά. Η Ξάνθη είναι 4η πλέον και η πορεία της την κάνει να ονειρεύεται ακόμα και εισιτήριο για τις ευρωπαικές διοργανώσεις. Πολύ σημαντικό τεστ για την Ξάνθη το παιχνίδο στο ''Θ.Κολοκοτρώνης''.

Τι να προσέξουμε: Ο Γέντρισεκ κάνει τρομερή σεζόν, σκόραρε και με τα Γιάννινα και μένει αν δούμε αν θα τα καταφέρει και απέναντι στον Αστέρα.

Εκτίμηση: 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ
16:00 Κύμη- Περιστέρι
18:00 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
Κυριακή    
18:00 ΟΣΦΠ- Κολοσσός
Δευτέρα
18:00 Προμηθέας- ΠΑΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code