ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Oι σκέψεις του Δώνη για το Φάληρο!

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος
Με άπαντες παρόντες συνεχίστηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο Κορωπί, με τον Μακεδόνα τεχνικό να χαμογελά για την επιστροφή του Κολοβέτσιου σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ μετά από καιρό μπορεί πλέον να υπολογίζει ξανά και στις υπηρεσίες του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος στο δεκάλεπτο που αγωνίστηκε.
Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται ξανά, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πράσινη'', είτε το 3-5-2, είτε μια παραλλαγή του με 3-4-3, χωρίς πάντως να αποκλείεται να επιλέξει να αιφνιδιάσει τους ''ερυθρόλευκους'', με κανονική τετράδα στην άμυνα.
Τα διλήμματα του Δώνη αφορούν τρεις θέσεις πάντως. Αρχικά, αν θα χρησιμοποιηθεί ο Γιόχανσον ή ο Κουλιμπαλί ή και οι δύο στο αρχικό σχήμα, με τη χρησιμοποίηση δηλαδή του ενός ως δεξί στόπερ όπως με την ΑΕΚ και του άλλου σαν δεξί μπακ-χαφ. Το άλλο ερωτηματικό αφορά τον παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη στα χαφ, με τον Δώνη και τον Κάτσε να μοιράζονται τις πιθανότητες. Τέλος, υπάρχει και ο Μουνιέ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο γήπεδο που πέρυσι είχε σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν έχει γίνει όμως γνωστό αν θα αντικαταστήσει τον Χατζηγιοβάννη ή τον Μπουζουκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code