ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Hρόδοτος τη νίκη της αγωνιστικής!

  4η αγωνιστική Football League

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα σημερινά παιχνίδια, τα οποία άνοιξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League με μεγάλα ''διπλά'' για Ηρόδοτο, Βόλο και Πλατανιά, ''απόλυτος'' ο Εργοτέλης!

Στο ''Παγκρήτιο'' ο Εργοτέλης ήθελε τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας απέναντι στα φιλόδοξα Τρίκαλα και η αποψινή του εμφάνιση, τον συγκαταλέγει αυτόματα στις ομάδες που θα παλέψουν για πολύ ψηλά. Οι Κρητικοί έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, απειλήθηκαν ελάχιστα και έφτασαν άνετα στο τελικό 3-0 και διατήρησαν το ''απόλυτο'' στο πρωτάθλημα. Ο Κοζορώνης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 35ο λεπτό, ο Μπουτσάκης στο 53' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ηρακλείου και ο Ιατρούδης στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (76' Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75' Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58' Μπουρσέλης).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54' Καπός), Γιουκαρής (54' Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60' Νιάρος).
Στη Δράμα ο Ηρόδοτος έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Δόξα (2-3) και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους ''Μαυραετούς'' στους 7 βαθμούς. Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν όλα τα τέρματα. Ο Κουσκουνάς στο 10' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο Φραγκουλάκης και ο Αυγενικού με δύο τέρματα στο 23' και στο 31' ανέτρεψαν το ματς. O Kρητικός ισοφάρισε για λογαριασμό των γηπεδούχων τρία λεπτά αργότερα, με τον Γιαλούση να δίνει εκ νέου το προβάδισμα και τη νίκη στον Ηρόδοτο στο 45ο λεπτό, αφού στο δεύτερο μέρος η πίεση της Δόξας δεν απέδωσε καρπούς. 
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60' Πέρεθ), Πατράλης (77' Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70' Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57' Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87' Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67' Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής. 
Στα Περιβόλια των Χανίων ο Βόλος μπήκε ''φορτσάτος'' στο ματς και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 2-0 των γηπεδούχων χάρη στα τέρματα των Δημόπουλο και Καμπαγέρο. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αφυπνίστηκε και βελτιώθηκε στη συνέχεια, μείωσε σε 1-2 με τέρμα του Σιμόν στο 35', αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω. Πολύ χαμηλά στη βαθμολογία ο ΑΟΧ με μόλις έναν πόντο, τρίτη νίκη από την άλλη για την ομάδα της Μαγνησίας, που δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της. 
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Βρεττός (55' Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (43' λ.τρ. Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (46' Ηλιόπουλος), Δόρης, Καμπαγέρο, Κότο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.
Στην Καλαμαριά τέλος, ένα γκολ του Νίλι στο 43' ήταν υπέρ αρκετό στον Πλατανιά, o οποίος κράτησε το 0-1 παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 45' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ποζατζίδη. Με 10 ολοκλήρωσε το παιχνίδι πάντως και ο Απόλλωνας, λόγω αποβολής του Σουντουρά στο 88ο λεπτό. Με 3 βαθμούς σε 4 αγώνες η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει πως θα παλέψει για τη σωτηρία φέτος, ενώ ο Πλατανιάς έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα και έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία ως τώρα στη σεζόν.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σπόλιαριτς, Καλαϊτζίδης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Μπιανκόνι, Νίλι, Παπανικολάου, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Γκορτσταμ, Ουές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code