ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΝΑLYSIS: Έχει βατό πρόγραμμα, επιβάλλεται να βελτιωθεί

Πάμε και στα του ΠΑΟΚ...Ο ''δικέφαλος'' απόψε είχε ξανά μέτρια αγωνιστική παρουσία, όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο μήνα.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, δεν πιάνει τον αντίπαλο από το λαιμό και δυσκολεύεται συστηματικά πλέον, ακόμα και με ομάδες όπως ο Παναιτωλικός και ο Εργοτέλης. Κερδίζει μολαταύτα τους πάντες εντός συνόρων, μεγάλη η απογοητεύση στην Εύρωπη, θέμα προς επίλυση η αγωνιστική εικόνα. Ο Αντώνης Παναγόπουλος αναλύει...

Ο Πρίγιοβιτς, τα κερδισμένα ντέρμπι, η μέτρια εικόνα, η ευκαιρία του να ξεφύγει

 Για τα ντέρμπι τα έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4X4 χωρίς να παίξει το σπουδαίο, το καθηλωτικό ποδόσφαιρο. Eίχε την ουσία, την ικανότητα, την τύχη αν προτιμάτε, να καθαρίσει τα παιχνίδια, ακόμα κι αν - ειδικά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ- δεν ήταν καλύτερος. Ο καθένας από τη δική του σκοπιά μπορεί να εξετάσει τους παράγοντες που έχουν συμβάλλει στο να οδηγεί την κούρσα και να μοιάζει με πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Κατ'εμέ, σε μεγάλο αυτό οφείλεται στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο ''δικέφαλος'' ακόμα και στην κακή του μέρα έχει τον Σέρβο, τον πιο ποιοτικό φορ περιοχής της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος χρειάζεται...μισή φάση για να την κάνει γκολ και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη. Δύο γκολ με ΑΕΚ, νικητήριο γκολ στο ''Βικελίδης'', άνοιξε το σκορ με τον Παναθηναικό και...κούτσα-κούτσα 9 βαθμοί στα ντέρμπι χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς, δεν είναι και λίγο πράγμα. Πέραν αυτού όμως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και σε καμία των περιπτώσεων δεν τελειώνει στα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ απογοητεύει στην Ευρώπη, δείχνοντας ένα ανέλπιστα κακό πρόσωπο στο ζευγάρι αναμετρήσεων απέναντι στη Βίντι, ενώ η εικόνα του είναι ανησυχητική και στην Ελλάδα. Οι νίκες έχουν ''μακιγιάρει'' την μέτρια εικόνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη οφείλουν να ακούσουν το καμπανάκι και να μην...κλείσουν τ'αυτιά τους σε αυτό. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2018 προσφέρεται στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρουν έναν καλό ρυθμό και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Τρία εντός εντός έδρας ματς με Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα και εκτός έδρας αποστολές σε Λιβαδειά και Λαμία. Γίνεται κατανοητό πως ο στόχος του 5X5 ( και του 14X15 σύνολο) είναι απόλυτα εφικτός, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι και με...τη βούλα πρωταθλητής χειμώνα. Την ίδια στιγμή οι αντίπαλοί του έχουν ένα σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα. Η ΑΕΚ πηγαίνει σε Αγρίνιο και Λάρισα, ο Ολυμπιακός σε Περιστέρι και Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος Ατρόμητος έχει να παίξει με Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναικό. Από εκεί και πέρα βέβαια, υπάρχουν και τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με Τσέλσι και ΜΠΑΤΕ στην Ευρώπη, όπου ο ΠΑΟΚ δε νοείται να μην τα χτυπήσει. Ποιοτικά υπερέχει των Λευκορώσων, και αν αυτοί νωρίτερα έχουν επικρατήσει στην έδρα τους επί της Βίντι, ο ''δικέφαλος'' θα θέλει απλή νίκη την τελευταία αγωνιστική, άσχετα με το τι θα έχει συμβεί στο ''Στάμφορντ Μπριτζ'' !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code