ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα υποψήφια ελληνικά γήπεδα για το Μουντιάλ

Πριν δύο ημέρες έγινε γνωστή η πρόθεση από τις χώρες των Βαλκανίων να αναλάβουν την διεξαγωγή του Μουντιάλ σε 12 χρόνια, το 2030 δηλαδή.
Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες βρίσκεται και η Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης με τις Σερβία,Βουλγαρία και Ρουμανία.

Σχεδόν βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως ο τελικός της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στον κόσμο θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αφού δεν υπάρχει στάδιο στις υπόλοιπες τρεις χώρες που να διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα από 55.000 καθήμενους θεατές.

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας μας και ποια θα είναι αυτά που θα μπορούν να φιλοξενήσουν αναμετρήσεις μίας τόσο τεράστιας διοργάνωσης, έχοντας βέβαια κατά νου πως θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες τροποποιήσεις προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρούμε την διεξαγωγή αγώνων στο ΟΑΚΑ, όπως και στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα,στο Καυτατζόγλειο αλλά και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μπαίνει ένα ερωτηματικό για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ , καθώς ναι μεν θα πληρεί τις προϋποθέσεις για ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε περαιτέρω πληροφορίες εάν δεν φτιαχτεί εξ' ολοκλήρου. Θυμίζουμε όμως πως πρόθεση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν να μπορούν να λάβουν χώρα στο γήπεδο της τελικοί του Europa League.

Ένα είναι το σίγουρο, ο χρόνος θα δείξει...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code