ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντρογκμπά σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Ήταν 2006 με 2007 όταν καθόμουν μπροστά από την τηλεόραση και παρακολουθώντας το συνδρομητικό κανάλι που τότε είχε τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος έβλεπα έναν επιθετικό-θηρίο να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι με χαρακτηριστική ευκολία.
Έναν επιθετικό σε μία ομάδα ουσιαστικά άσημη που μ' έκανε να αρχίσω να την παρακολουθώ. Ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την φανέλα της Τσέλσι.

Ο Ντρογκμπά είναι ο άνθρωπος που πραγματικά μου δημιούργησε αυτή την αγάπη που έχω όλα αυτά τα χρόνια για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που είναι το ίδιο το άθλημα. Θυμάμαι με τι ανυπομονησία περίμενα τους αγώνες τους μεσημεριανούς της Τσέλσι μόνο και μόνο για να δω την στιγμή που θα σκοράρει, είτε αυτό ερχόταν από ατομική του ενέργεια είτε από συνεργασία με συμπαίκτη του. Δεν με ένοιαζε, απλά ήθελα να στείλει την μπάλα μέσα στο πλεκτό και να πανηγυρίσω και εγώ μαζί του. Να σημειώσω πως δεν είμαι οπαδός της Τσέλσι σε καμία περίπτωση αλλά οπαδός ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών που έχει ποτέ παράγει το ποδόσφαιρο. 

Ο Ιβοριανός είναι η αιτία που αποφάσισα να πάω στην ομάδα της περιοχής μου και να γραφτώ , είναι βασικά η αιτία που αγάπησα το ποδόσφαιρο και την θέση του επιθετικού. Από τότε έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια όσο να ναι στους επιθετικούς που αγωνίζονται σε όλες τις ομάδες. Θα παρακολουθήσω περισσότερο και θα μελετήσω σε μεγαλύτερο βαθμό τον χώρο δράσης τους από ότι των άλλων τις θέσεις.

Ο Ντρογκμπά στα 40 του λοιπόν χρόνια αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο ως εν ενεργεία παίκτης τουλάχιστον έχοντας διαγράψει μία εκπληκτική πορεία. Ένας πραγματικός θρύλος του ποδοσφαίρου, με 18 συλλογικούς τίτλους και 30 ατομικούς. 

Κύριε Ντιντιέ Ντρογκμπά σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα συνεισέφερες στο ποδόσφαιρο και που με ενθάρρυνες να ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code