ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν Χ-άρηκε κανείς τους!

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία σε αθηναικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Παναθηναικό (0-0), μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Αρκετά ανώτεροι οι ''πράσινοι'' στον αγωνιστικό χώρο, κακή εμφάνιση για την ''Ένωση'', η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Αξιοσημείωτη η παρουσία των οπαδών του ''τριφυλλιού'', που ξεπέρασαν τους 35.000 και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 Το παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση...δάφνες ποιότητας. Ο Παναθηναικός με το τρεις στόπερ και καλή οργάνωση του παιχνιδιού έδειξε να είναι περισσότερο στο πνεύμα της αναμέτρησης, σε αντίθεση με τους ''κιτρινόμαυρους'', οι οποίοι ψάχνονταν διαρκώς στο παιχνίδι, αλλά οι αγωνιστικές τους βλέψεις δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρες. Το ''τριφύλλι'' απείλησε σε τετ-α-τετ του Μακέντα, που εξουδετέρωσε ο Μπάρκας  στο 30', μια φάση που ήταν και η μοναδική αξιόλογη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει τα ''καρέ'' του Διούδη, ωστόσο η ατομική προσπάθεια του Λιβάια σταμάτησε στον Έλληνα πορτιέρο, ενώ η εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου έφυγε έλαχιστα άουτ από τα δοκαρια του Παναθηναικού. Στη συνέχεια ο Παναθηναικός ανέβασε εκ νέου στροφές και απείλησε με τον Μπουζούκη που αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ στο 69' ο Χατζηθεοδωρίδης πλάσαρε χλιαρά από το ύψος της περίοχης και μπλόκαρε εύκολα ο Μπάρκας. Οι ''πράσινοι'' είχαν και άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι, ωστόσο εν τέλει το 0-0 παρέμεινε. Από τη μια η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική και στα ντέρμπι, αλλά μένει με την ''πίκρα'' των τριπλάσιων τελικών προσπαθειών, που δε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η ΑΕΚ δεν άξιζε τη νίκη, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη από το γεγονός ότι δεν ηττήθηκε, αλλά βαθμολογικά η ισοπαλία της στοιχίζει σε μεγάλο βαθμό.

Παίκτης- Κλειδί

 Απίστευτη εμφάνιση από τον Ματίας Γιόχανσον απόψε, έδειξε πόσο έλειψε στο ματς της Τούμπας. Φανταστικός ανασταλτικά, με τρομερά τρεξίματα, ανταποκρίθηκε άψογα στο μαρκάρισμα τόσο του Χουλτ, όσο και του Μπογέ όταν χρειάστηκε, ενώ είχε και ποιοτικά ανεβάσματα προς τα καρέ της ΑΕΚ.

Αδύναμος κρίκος

 Ο Πόνσε ήθελε να πιστοποιήσει την αγωνιστική του φόρμα, αλλά απόψε ήταν σκιά του καλού του εαυτού. Δεν μπόρεσε να βρει χώρους να απειλήσει, ενώ τη μοναδική φορά που δημιούργησε προυποθέσεις για κάτι καλό, μετά το κλέψιμο πάνω στον Μαυρομάτη, έκανε βιαστικό και άτσαλο γύρισμα. Μοιραία αντικαταστάθηκε νωρίς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (62' Κάτσε), Μπουζούκης (84' Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (62' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81' Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ (72' Γκάλο), Πόνσε (78' Κλωναρίδης). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code