ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποκλεισμός-ντροπή για την ΑΕΚ από την Ευρώπη!

Οδυνηρός αποκλεισμός της πρωταθλήτριας ΑΕΚ από την συνέχεια του Champions League, αφού γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον ανώτερο και πιο συνειδητοποιημένο Άγιαξ. Έτσι η Ένωση δεν θα μπορεί να συνεχίσει ούτε στο Europa League, με τις όποιες ελπίδες είχε για την 3η θέση να χάνονται αφού δεν πήρε το απόλυτο από το ματς. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την προσπάθεια της η ελληνική ομάδα, με τον Λιβάια να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στην επιστροφή του μετά από απουσία 4 αγωνιστικών στην διοργάνωση.

Γενική εικόνα

Το πρώτο 45λεπτο δεν είναι ένα ημίχρονο που θα θυμόμαστε για χρόνια.Μεγάλες φάσεις δεν υπήρξαν για καμία εκ των δύο ομάδων.Αυτό που κυριάρχησε ήταν το άναρχο ποδόσφαιρο, το οποίο επέτρεψε την μπάλα να είναι πάνω κάτω, χωρίς όμως να προκαλέσει κάποια τρανταχτή τελική,όπως προείπαμε.
Όλα στραβά πήγαν για τους κιτρινόμαυρους στο δεύτερο μέρος. Ο Λιβάια αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατ' επέκταση την κόκκινη στο 67' για χέρι στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι για το 0-1 ανέλαβε ο Τάντιτς που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει . Το 0-2 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο 72' που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση. Ο Άγιαξ είχε και δοκάρι στο 63' με τον Βαν Ντε Μπέικ. Η Ένωση θα έχει να θυμάται μονάχα ένα σουτ-κεραυνό του Μπογιέ που απέκρουσε με υπερένταση ο Ονανά.

Παίκτης κλειδί

Ο Τάντιτς ήταν παντού μέσα στο γήπεδο και η σφραγίδα της καλής του εμφάνισης ήταν και τα δύο τέρματα που πέτυχε, χαρίζοντας την νίκη στον Άγιαξ επί της ΑΕΚ.

Αδύναμος κρίκος

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Μιχάλης Μπακάκης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και επέτρεψε αρκετές φορές τους αντίπαλους του να γίνουν επικίνδυνοι από την πλευρά του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code