ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και τώρα Εφές και Ολυμπιακός





Έκανε τη δουλειά του.



Το νικηφόρο σερί του, στο Πρωτάθλημα της Basket League, διεύρυνε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, έχοντας σε καλό απόγευμα τους Λάνγκφορντ (12 π.) και Βουγιούκα (12 π.), βρήκαν μικρή αντίσταση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, από τον Πανιώνιο, έκαναν το 5/5 στη διοργάνωση και κοιτάνε πλέον τα δυο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, με Εφές και Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος από την άλλη μεριά, προσπάθησε, όσο μπορούσε, να κρατηθεί κοντά στο σκορ αλλά η ποιότητα του αντιπάλου δεν του άφησε πολλά περιθώρια. Οι κυανέρυθροι, εμφανώς ενδυναμωμένοι με τις νέες προσθήκες, είχαν σε καλή μέρα τους Παπαντωνίου (17 π.) και Χάρις (15 π.) ενώ με τον, φανερά ανέτοιμο, Ντόρσει να δίνει ποιότητα στο παιχνίδι τους, δήλωσαν παρών στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

O Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού προηγήθηκε, στο 3ο λεπτό, με 10-6. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια, η άμυνα του Πανιωνίου παρουσίασε κενά, ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύθηκε και με ένα σερί 0-10 πέρασε μπροστά στο σκορ με 16-10. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Παναθηναϊκός έβρισκε σκορ και έτσι το δεκάλεπτο τελείωσε με 20-28 υπέρ των πρασίνων. Ο Πανιώνιος μπήκε καλά και στη δεύτερη περίοδο, παρά την αρχική αύξηση του σκορ (20-31 από τρίποντο του Παππά), οι κυανέρυθροι, με δυο back to back τρίποντα από τον Χάρις μείωσαν τη διαφορά στους -5, 26-31. Ο Παναθηναϊκός, δεν φάνηκε να επηρεάστηκε από το σερί του Πανιωνίου, και με ένα επιμέρους σκορ 2-10 εκτόξευσε τη διαφορά στο +14, 30-44, τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει τη διαφορά στους έντεκα στο τέλος του ημιχρόνου, 37-48.

Η τρίτη περίοδος ήταν καθοριστική για το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις, ο Χάρις έκανε ότι μπορούσε, μαζί με τους “νέους” και ανέτοιμους Παπαντωνίου, Ντόρσει και Γούντς να κρατήσει τη διαφορά, αλλά η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός βρήκε καλάθια μέσα από τη ρακέτα, αύξησε τη διαφορά στο +15, 51-66, στο τέλος του ημιχρόνου και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δυο ομάδες, ελεύθερες από την πίεση, έκαναν δοκιμές σε σχήματα και παίκτες και το τελικό αποτέλεσμα (67-88) ήταν αυτό που περίμεναν όλοι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 37-48, 51-66, 67-88

Πανιώνιος (Φραγκιάς): Παπαντωνίου 17, Ντόρσεϊ 9, Μπέρι 10, Χάρις 15, Σίνγκλερ 6 (2), Καμαριανός, Δίπλαρος, Καμπερίδης, Τέιλορ 5, Γουντ 5

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Παπαπέτρου 6, Καλάθης 10, Λάσμε 9, Τόμας 10, Λάνγκφορντ 12, Παπαγιάννης, Γκιστ 6, Παππάς 11, Καλαϊτζάκης 1, Βουγιούκας 12, Αντετοκούνμπο 4, Λεκαβίτσιους 7.

Επόμενοι αγώνες: Πανιώνιος - Ρέθυμνο Cretan Kings & Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code