ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πεντάρα με μπαλάρα!



 Με πολύ πειστική εμφάνιση, τον Μακέντα σε εξαιρετική κατάσταση και τους υπόλοιπους να κάνουν πολύ καλή δουλειά, ο Παναθηναικός  διέλυσε τον Απόλλων Σμύρνης με το επιβλητικό 5-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και ανέβηκε στους 18 βαθμούς και προσωρινά στην 4η θέση.

                                           Γενική Εικόνα

 Η αναμέτρηση φάνηκε από την αρχή πως θα είναι ένας μονόλογος των ''πρασίνων'', που παρά τις απουσίες μπήκαν από την αρχή με όρεξη να καθαρίσουν το παιχνίδι, όπως και έπραξαν. Δημιούργησαν από νωρίς τις προυποθέσεις, απείλησαν εξ αρχής τον Χουάντερσον και άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Ιταλό στράικερ. Ο Χατζηγιοβάννης έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά, βρήκε τον Μακέντα με ακρίβεια, και αυτός με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ το ''τριφύλλι''. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με Σικαμπάλα και Ζοάο Πέδρο στη συνέχεια, όμως δε μπόρεσε να σκοράρει. Το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης ήρθε ξανά με τον Μακέντα, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ ( κάλυπτε ο Ελ Χέλβε) και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 στο 42'.Στην επανάληψη, οι ''πράσινοι'' μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και μέσα σε ένα τετράλεπτο καθάρισαν το ματς. Πρώτα ο Κουρμπέλης στο 58' εκμεταλλεύτηκε την όμορφη συνεργασία των υπόλοιπων συμπαικτών του και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0 από κοντά. Στο 62' ήρθε ξκαι το 4-0 για τον Παναθηναικό. Ο Μακέντα βρήκε ιδανικά τον Ινσούα, αυτός με ένα κοντρόλ και ''ξερό'' σουτ απο κοντά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων. Η ''ελαφρά ταξιαρχία'' μείωσε στο 66' με τον Σικαμπάλα, με τον Γιόχανσον να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό αποτέλεσμα.

                                        Παίκτης- Κλειδί

 Αναμφίβολα ο Φεντερίκο Μακέντα, είχε δύο γκολ και μια ασίστ, ''ξεκλείδωσε'' την άμυνα του Απόλλωνα και άνοιξε το δρόμο για μια άνετη νίκη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66' Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης (60' Στάικος), Κάτσε, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (76' Εμμανουηλίδης), Μακέντα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Γκίνο, Μπετινέλι (46' Τριάδης), Κονέ, Ναδάλες, Σικαμπάλα, Τζανετόπουλος (69' Ντούρσο), Ζοαο Πεδρο (63' Ακόστα), Ελ-Χέλβε.
                     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code