ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ημέρα εξιλέωσης η σημερινή για Παντελίδη

Ντεμπούτο σήμερα για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη και είναι μία μέρα που τόσο ο ίδιος όσο και οι κοντινοί του άνθρωποι γνώριζαν ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.
Είναι η μέρα που ο ίδιος θα καθίσει στον πάγκο μεγάλης ομάδας, μίας εκ των λεγόμενων big 5. Για να μην παρεξηγηθώ, ο Ηρακλής και φυσικά είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο , δεν συμπεριλαμβάνεται όμως στις big 5 βάση και των τίτλων που έχει.

Πιστεύω πως και ο ίδιος δεν πίστευε στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ότι θα βελτιωνόταν τόσο πολύ στο πέρασμα του χρόνου. Να όμως που ήρθε η στιγμή , από τις εποχές που καθόταν στον πάγκο του Θρασύβουλου και της Ρόδου πλέον στον πάγκο ομάδας που θα διεκδικήσει την θέση της στην Ευρώπη. Προσεχώς ο Σάββας Παντελίδης και... Ευρωπαίος!

Ένας προπονητής που δεν φοβάται να αγωνιστεί επιθετικά αλλά πάντα με μέτρο.Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως το παν στο ποδόσφαιρο είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτούς τους βαθμούς που εάν δεν τους έχει στο τέλος της αναμέτρησης θα είναι ο πρώτος που θα αναλάβει την ευθύνη και θα κληθεί να αναπτερώσει αμέσως το ηθικό των παικτών του.

Τον πραγματικό Σάββα Παντελίδη τον γνωρίσαμε από το πέρασμα του στον Ηρακλή. Όταν και ανέλαβε μία ομάδα όντας κατεστραμμένη και κατάφερε να την σώσει, έστω και αγωνιστικά, τα υπόλοιπα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο .

«Σήμερα δεν θέλω να βγάλετε το 110% σας αλλά το 200% σας, εμείς την ομάδα θα την σώσουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο» ήταν τα ανατριχιαστικά λόγια του Παντελίδη πριν την υπερσημαντική αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό στις 5 Απριλίου του 2017. Λόγια σαν και αυτά που να τα εννοούν πραγματικά δεν συναντάς εύκολα από τους προπονητές.

Σάββα σήμερα είναι η μέρα σου , ζήσε την !


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code