ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ατρόμητος πάει για πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δεν ξέρει ακόμα...

Μετά την ήττα που γνώρισε η Ένωση από τον Ατρόμητο έφερε πολύ βαβούρα, την μεγαλύτερη ουσιαστικά που έχουμε δει μετά εποχή Ζοζέ Μοράις.
Μία ΑΕΚ , η οποία δείχνει να μην μαθαίνει από τα λάθη της και να συνεχίζει να υποπίπτει σε αυτά . Το ότι υπήρχαν κενά συγκέντρωσης αυτό το γνωρίζαμε, το ότι τα κενά αυτά συμβαίνουν κυρίως στην αμυντική λειτουργία και αυτό ήταν ήδη γνωστό. Πλέον, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την εφετινή χρονιά, όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζει να δείχνει αυτή την εικόνα στο γήπεδο.
Εάν κάποιος παρακολουθήσει την εφετινή ΑΕΚ και δεν γνώριζε πως πέρσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και πως διαθέτει τον ίδιο κορμό θα πίστευε ότι είναι μία ομάδα που έχει ως στόχο να βρεθεί στην 5αδα και ας έρθει αυτό στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και θα πρέπει αυτό να αλλάξει και αυτός που θα πρέπει να ξεκινήσει μία τέτοια αλλαγή είναι ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όταν ο μεγαλομέτοχος και το αφεντικό ουσιαστικά της ομάδας αναγκάζεται να έρθει στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να κάνει σαφές στους παίκτες ότι τους πιστεύει και ότι περιμένει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος, αλλά ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να συκγρατήσει τα αποδυτήρια καθώς πρέπει , τότε ναι... υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.
Η ΑΕΚ κακά τα ψέματα φέτος δεν γνωρίζει ούτε η ίδια τι θέλει να πετύχει. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχοντας έναν εκπληκτικό προπονητή που ακούει στο όνομα Νταμίρ Κάναντι που δεν καταλαβαίνει από ομάδες...«μαγαζάκια» πάει για 2η συνεχόμενη χρονιά να χτυπήσει το πρωτάθλημα στα ίσα.Δεν λογαριάζει από αντιπάλους και προσπαθεί να πάρει το απόλυτο από το κάθε παιχνίδι και μέχρι στιγμής του βγαίνει και φέτος πραγματικά είναι πιο κοντά από ποτέ για το μεγάλο θαύμα.
Η διαφορά Ατρομήτου με ΑΕΚ είναι μία, οι παίκτες της πρώτης ομάδας ξέρουν τι θέλουν και είναι διψασμένοι γι αυτό. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει κάποιος να τους το κάνει σαφές και έχει ήδη γίνει από ... πέρσι ! Ο Νταμίρ Κάναντι έχει φροντίσει γι αυτό...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code