Προειδοποιεί η Βίντι

Εν αναμονή του αγώνα Βίντι - ΠΑΟΚ, οι Ούγγροι άδραξαν την ευκαιρία για να προειδοποιήσουν τους οπαδούς του Δικέφαλου του Βορρά.
Οι διοίκηση της ομάδας προέβη σε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έχουν εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο, οπότε καλό θα είναι να μην μπουν καν στην διαδικασία να ταξιδέψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ουγγρική αστυνομία πραγματοποίησε συνάντηση ασφαλείας στις 26 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη σε σχέση με τον παραπάνω αγώνα. Επισυνάπτουμε τα κύρια σημεία αυτής της συνάντησης. Ο αγώνας έχει κατηγοριοποιηθεί με υψηλό κίνδυνο και οι κύριοι κανονισμοί ασφαλείας θα αποφασιστούν από την ουγγρική αστυνομία.

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια πριν τον αγώνα στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν έγκυρα εισιτήρια. Η είσοδος θα γίνει μέσω μιας διαδικασίας δύο σταδίων, με το πρώτο βήμα να επιτρέπεται να περάσουν από εκεί μόνο οι φίλαθλοι που έχουν έγκυρο εισιτήριο. Οι φίλαθλοι χωρίς έγκυρο εισιτήριο αγώνα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στην είσοδο του σταδίου. Ζητάμε από τους φιλάθλους χωρίς έγκυρο εισιτήριο να μην ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Ο έλεγχος πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα είναι διεξοδικός και κανένας φίλαθλος δεν θα πρέπει να έχει πάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν επιτρέπεται στο γήπεδο. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η κατοχή πυροτεχνικού μηχανισμού συνεπάγεται επίσης διαδικασία κατά του προσώπου που το φέρει. Επομένως, εκείνοι στων οποίων την κατοχή βρεθούν εν λόγω αντικείμενα θα αντιμετωπίσουν διαδικασία εναντίον τους για την εν λόγω παράβαση, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει χρηματική ποινή. Επιπλέον, θα του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο. Επιπλέον, κάθε πυρσός που θα ανάψει στο εσωτερικό του γηπέδου θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του φίλαθλου που τον άναψε και θα επιφέρει όχι μόνο την επιβολή προστίμου αλλά και την πιθανότητα να κρατηθεί μέχρι και 30 ημέρες από την ουγγρική αστυνομία στη Βουδαπέστη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια