ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν κλήθηκε ο Ορέστης Καρνέζης στην Εθνική Ελλάδας!

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν συγκαταλέγεται στην τριάδα των τερματοφυλάκων της Εθνικής, για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο του 2012.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 και τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας μέχρι σήμερα, ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας ήταν πάντα στις επιλογές του εκάστοτε προπονητή της Εθνικής και μάλιστα έπαιζε πάντα βασικός, με εξαίρεση τα πρώτα τέσσερα ματς του Nations League που έχει προτιμηθεί ο Βασίλης Μπάρκας της ΑΕΚ. Ο Καρνέζης πλήρωσε την αγωνιστική του απραξία στη Νάπολι, αν και εσχάτως παίρνει πάλι ευκαιρίες, αλλά και την φόρμα του γκολκίπερ της Ένωσης.
Οι μόνες περιπτώσεις που μπορεί να μην αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, ήταν είτε σε κάποια φιλικά είτε εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, κάτι βέβαια που συνέβαινε σπάνια.

Στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας και στα μπαράζ με τη Ρουμανία έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινήσε βασικός σε όλα τα ματς και μόνο με την Ακτή Ελεφαντοστού βγήκε στο 24' λόγω τραυματισμού. Στα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016 έπαιξε βασικός σε όλα τα παιχνίδια και έμεινε στον πάγκο σε δυο φιλικά με Σερβία (0-2) και Πολωνία (0-0), όπου όμως ήταν κανονικά στις κλήσεις.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης καλεί για πρώτη φορά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, όπου μαζί με τους Βασίλη Μπάρκα και Αλέξανδρο Πασχαλάκη θα συνθέσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων της γαλανόλευκης στα δυο ματς που έπονται. Ο Καρνέζης, έπειτα από έξι χρόνια, μένει για πρώτη φορά εκτός χωρίς να υπάρχει θέμα τραυματισμού του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code