ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Μία πρωταθλήτρια που διαλύεται

Ακούγεται αρκετά προκλητικός ο τίτλος, δεν παύει να είναι όμως πέρα για πέρα ρεαλιστικός.
Η Ένωση αυτό που βιώνει φέτος δεν έχει ξαναυπάρξει στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη ομάδα που έχει κατακτήσει στην χώρα μας πρωτάθλημα και την επόμενη ημέρα να φεύγουν οι δύο πρώτοι σου σκόρερ, ο βασικός σου σέντερ μπακ,ο βασικός σου αμυντικός χαφ αλλά και ο «δάσκαλος», ο προπονητής σου.

Προπονητής ικανός , αυτή τουλάχιστον την εντύπωση είχαμε υπέγραψε και ήρθε άμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Παίκτες ικανοί καλοί ήρθαν αλλά το κενό στα χαφ δεν καλύφθηκε ποτέ. Το λάθος εδώ είναι καθαρά του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης και όχι των χρημάτων που διαθέτει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για αγορά παικτών ή έστω δανεισμών.

Πάμε όμως και στα λάθη της διοίκησης. Κ. Μελισσανίδη δεν ευθύνεται ο Αϊντάρεβιτς που η ομάδα δεν μπορεί να πάρει νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και τον κάθε Παναιτωλικό. Δεν φταίει ο Μπακασέτας, ο Σιμόες και ο Λαμπρόπουλος που δεν θέλουν να υπογράψουν το... «φτωχό» συμβόλαιο ανανέωσης, όντας παίκτες μίας ομάδας πρωταθλήτριας και βρισκόμενη σε ομίλους Champions League. Για την εικόνα που παρουσιάζει η φετινή ομάδα ευθύνονται όλοι αυτοί που υποκύπτουν συνεχώς σε παραπτώματα αλλά τυγχάνουν να είναι αδυναμία σου. Άνθρωποι είναι και θα ξεφύγουν, πόσο μάλλον μετά από μία τεράστια επιτυχία όπως η περσινή. Η μαγκιά όμως είναι να έχεις έναν άνθρωπο που θα τραβήξει τα χαλινάρια όταν πρέπει, πέρσι υπήρχε ο Χιμένεθ, φέτος;

Η ΑΕΚ θα πρέπει να «αλλάξει μυαλά», γιατί είναι ήδη αργά και το τρένο του πρωταθλήματος το έχει χάσει, όπως φαίνεται και το ευρωπαϊκό. Το Κύπελλο δεν σώνει μία χρονιά . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code