ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός,5-1 την Ντουντελάνζ

Ο Ολυμπιακός καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την νίκη απέναντι της Ντούντελανζ.Τα τέρματα σημειώθηκαν από τον Τοροσίδη,2  γκολ από τον Φορτούνη 1 από τον Λάζαρο και ένα από τον Χασάν.Στο άλλο ματς του ομίλου Μπέτις και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:
Γκολ από τα πρώτα λεπτά πέτυχε ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη στο 6ο λεπτό να σκοράρει μετά από ασίστ του Καμαρά.Στο 15ο λεπτό ο  Τσιμίκας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Φορτούνης με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και δεξιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Στο 26ο λεπτό ο Φορτούνης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Λάζαρος με εκπληκτικό εναέριο βολ πλανέ, έστειλε τη σκόραρε για το 3-0.Το ημίχρονο τελείωσε στο 4-0 με τέρμα του Φορτούνη με κεφαλιά.
Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο,η Ντουντελάνζ βρήκε δίχτυα με τον Σινάνι στο 69ο λεπτό ενώ το 5-1 διαμορφώθηκε στο 70ο λεπτό με προβολή του Χασάν στο σουτ του Φετφατζίδη.


ΠΑΙΚΤΗΣ-ΚΛΕΙΔΙ:
Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.Μπόρεσε να διακριθεί περισσότερο ο Φορτούνης ο οποίος είχε 2 γκολ 2 ασίστ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Σισέ, Τσιμίκας, Νάτχο, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ, Χριστοδουλόπουλος.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντίνο Τόπμελερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελισέ, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Στολτζ, Κουτουριέ, Τουρπέλ, Σινάνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code