ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, Ατρόμητος- ΠΑΟΚ 1-1


Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στο Περιστέρι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. Ένα ματς με πάθος και ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς όμως νικητή.

Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Καλά στημένες και οι 2 ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πράξει εξαιρετικά τους ανασταλτικούς τους ρόλους, χωρίς να αφήσουν χώρο ο καθένας στον αντίπαλο του. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 16' για τον Ατρόμητο, με τον Ουγκράι να δοκιμάζει ένα σουτ από το κέντρο, όμως για κακή του τύχη η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλακη και κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε την χαρά να ανοίξει το σκορ, στο 42' ο Βαρέλα ξέφυγε από τον Μούγιακιτς, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στον Κρέσπο, εκείνος κοντρόλαρε, πλάσαρε με το δεξί και "εκτέλεσε" τον Μέγιερι για το 0-1. Συνεργασία των δυο κεντρικών αμυντικών του "Δικεφάλου" στη φάση του γκολ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Συνεχίστηκε το καλό ποδόσφαιρο και στο 2ο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε αρκετά, πίεσε τους γηπεδούχους, ήταν όμως άτυχος και δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος από την άλλη είχε και αυτός τις καλές του στιγμές και κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 73' υπέροχο διαγώνιο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή από τον Ούγγρο, η μπάλα στο δεξί πλάγιο δίχτυ του Πασχαλάκη, ο οποίος έπεσε, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του και 1-1 στο Περιστέρι.

Μέτρια και με αρκετά λάθη η διαιτησία Τζηλου, Πετρόπουλου, Κούλα.

Οι 11αδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο (87' Ουμπίδες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος), Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά (77' Πέλκας) Ελ Καντουρί (82' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code