ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΜΟΛ Βίντι-ΠΑΟΚ 1-0: Του έβαλε δύσκολα

Ο ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε στην Ουγγαρία με την ΜΟΛ Βίντι στο πλαιπλα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ έχει 3 βαθμούς όσους έχει και η Βίντι αλλά και η Μπάτε Μπορίσοφ και ο όμιλος είναι ένα πραγματικό θρίλερ.
Ήττα σοκ για τον ΠΑΟΚ που ίσως είναι και καθοριστική για τη ευρωπαϊκή του πορεία στην Ευρώπη  σε συνδυασμό με την νίκη της Τσέλσι απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ. Η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει για τον Δικέφαλο δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η πρώτη καλή προσπάθεια ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Καντουρί εκτέλεσε κόρνερ ο Κρέσπο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι έχει την κατοχή της μπάλας αλλά δυσκολεύεται στην τελική προσπάθεια. Αμυντικό παιχνίδι από την Βίντι. Στο 69% η κατοχή υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απείλησε η Βίντι σουτ του Μιλάνοβ η μπάλα στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες είναι στο μηδέν.
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Βίντι ανοίγει το σκορ. Ο Βινίσιους από τα αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Μιλάνοβ με καρφωτή κεφάλια έκανε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την ισοφάριση δίχως αποτέλεσμα. Η Βίντι πίεσε και έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα στον αγώνα. Σουτ του Νικόλοφ μπλόκαρε με υπερένταση ο Πασχαλάκης. Πιέζει ο ΠΑΟΚ αλλά τις ευκαιρίες τις έχει η Βίντι. Κοντά στην ισοφάριση Ο ΠΑΟΚ αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα πέρασε άουτ. Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορεί να ισοφαρίσει τον αγώνα. Τέλος του αγώνα νίκη της Βίντι με 1-0.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ:

Ο Μιλάνοβ είναι ο παίκτης του αγώνα όχι μόνο από το γκολ που πέτυχε αλλά ήταν αυτός που απειλούσε μέχρι να αντικατασταθεί την εστία του ΠΑΟΚ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιον "αδύναμο κρίκο" και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΟΛ Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβακσιτς, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (Νικόλοφ), Χούτζι (Κόβατς), Σέποβιτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Σάχοβ, Βέρνμπλουμπ, Λημνιός (Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (Ουάρντα), Ελ Καντουρί (Τσούμπα Ακπομ), Πρίγιοβιτς.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

29/11 Τσέλσι-ΠΑΟΚ

29/11 Μπάτε Μπορίσοφ-ΜΟΛ Βίντι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code