ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Football league- Απόλλων Λάρισας: Ήρθε για να μείνει!

Το πρωτάθλημα της Football league ξεκινάει και το sportsnewsgreece σας βάζει στο κλίμα με την ανάλυση των δεδομένων για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Ώρα να μάθουμε τον Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στη Β’ Εθνική (όπως συνηθίζεται ακόμα να λέγεται), θέλοντας να σταθεροποιηθεί στη κατηγορία, παίζοντας παράλληλα όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.


Ο Απόλλων Λάρισας έκανε μόλις πέρυσι αισθητή την παρουσία του στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, με την προαγωγή του στη Β’ Εθνική. Έγινε ακόμα πιο γνωστός μέσα από το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ-παρά το άσχημο αποτέλεσμα- και τη φετινή σεζόν ευελπιστεί, έχοντας λάβει παράλληλα και τις κατάλληλες εμπειρίες από αυτό το επίπεδο, να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του συλλόγου είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο που θα συνδυάζεται με ελκυστικό ποδόσφαιρο, γι αυτό το λόγο προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές το προηγούμενο καλοκαίρι, όσον αφορά το ρόστερ, αποκτώντας συνολικά 20 ποδοσφαιριστές ηλικίας 19-23 ετών. Το έντονο νεανικό στοιχείο σε συνάρτηση με τις παλιές «καραβάνες» της ομάδας που παραμένουν και τη φετινή σεζόν, συνθέτουν ένα πάντρεμα εμπειρίας-ταλέντου που πιστεύουν αρκετά στη πόλη της Λάρισας. Έδρα του Απόλλωνα για τη τρέχουσα χρονιά θα είναι ο φυσικός του χώρος, το γήπεδο της Φιλιππούπολης (μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Αλκαζάρ), το οποίο στερήθηκε πέρυσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω της μη αδειοδότησής του. Ο προπονητής που θα οδηγήσει τους Λαρισαίους στη μακρά σεζόν της Football league είναι ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, ο Απόλλων κατάφερε να βρίσκεται στους ομίλους μετά την πρόκρισή του απέναντι στον Θεσπρωτό και πλέον τον συναντάμε στον Β’ όμιλο με ΑΕΚ, Βόλο Ν.Π.Σ και Λαμία. Το ξεκίνημα πάντως δεν ήταν το ιδανικό αφού στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε από τον Βόλο με 5-1.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19)
Γιάννης Μαντζάρης (22)
Απόστολος Κουτογλίδης (21)

Αμυντικοί
Άγγελος Καρατάσιος (21)
Κώστας Κουρτεσιώτης (34)
Παναγιώτης Κοντοές (22)
Δημήτρης Σουλιώτης (23)
Κωνσταντίνος Σκούπρα (30)
Γιώργος Τουγλής (22)
Γιώργος Αγιώτης (19)
Γιώργος Ταουσάνης (20)

Μέσοι
Θανάσης Παπαγεωργίου (19)
Λούκας Ράμος Ντε Ολιβέιρα (23) Βραζιλία
Μαρκολίνο Νέτος (22) Βραζιλία
Κώστας Καμπέρης (22)
Αλέξανδρος Μπιμάι (21)
Κυριάκος Τσακυργιάννης (19)
Δημήτρης Κοντοθανάσης (19)
Φάνης Τσιάτας (19)
Αλεξάντρο Ζαίμι (20) Αλβανία
Θανάσης Κακάμης (18)
Κώστας Χατζής (33)
Δημήτρης Τασιούλης (21)

Επιθετικοί
Δημήτρης Λίταινας (23)
Λούκας Μάρκος Μειρέλες (23) Βραζιλία
Βάιος Βαγενάς (20)
Νίκος Μπέικος (20)
Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος (23)
Φώτης Γκουντρουμπής (23)
Λούκας Πολέτο (23)
Προπονητής: Μαρσέλο Τροΐζι


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code