ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Football league- Απόλλων Πόντου: Προσπαθώντας να βρει φως στο τούνελ

Ο Απόλλων Πόντου συγκαταλέγεται στα πιο ευρέως γνωστά κλαμπ της χώρας. Με 20 παρουσίες στην 1η Εθνική κατηγορία (από το 1959 και ύστερα που έγινε επαγγελματική) λογίζεται ως ένα από τα βαριά ονόματα της football league. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο προσπαθεί να βρει το δρόμο του έπειτα από την δύσκολη περίοδο της προηγούμενης δεκαετίας και συγκεκριμένα της σεζόν 2007-08, όπου βρέθηκε για τελευταία φορά στα σαλόνια της SuperLeague. Η υπόθεση Βάλνερ «στοιχειώνει» ακόμα τους κοκκινόμαυρους που έκτοτε δεν έχουν επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Απόλλωνα στη Β’ Εθνική για δεύτερη σερί σεζόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2016/17.


Παρ’όλα αυτά ο σύλλογος της Καλαμαριάς δεν παρουσιάζεται ως φαβορί για άνοδο τη φετινή σεζόν και ίσως θα πρέπει να προσανατολιστεί σε ένα νέο σχέδιο στο άμεσο μέλλον προκειμένου να γίνει η ολική επαναφορά της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Τα οικονομικά προβλήματα και η διοικητική αβεβαιότητα αποτελούν ένα ακόμα «αγκάθι» για το προσφυγικό σωματείο αφού τους προηγούμενους μήνες «δοκιμάστηκε» η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Τελικά η λύση βρέθηκε, έστω και προσωρινά, και έτσι ο Απόλλων θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Όλο αυτό βέβαια είχε αντίκτυπο και στο αγωνιστικό σκέλος, αφού με μια ματιά στο ρόστερ αντικρίζουμε σοβαρές ελλείψεις και μόλις 19 ποδοσφαιριστές να απαρτίζουν την ομάδα. Μεταξύ αυτών όμως συναντάμε και έμπειρους παίκτες όπως ο Νίκος Πουρτουλίδης, ο Λεωνίδας Κυβελίδης και ο Μάικλ Ολαιτάν. Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας πάντως δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα καθώς έχει αγωνιστεί μόνο στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου με Καρδία και Ηρόδοτο, ενώ δεν έχει δώσει κανένα φιλικό παιχνίδι.

Ένα ακόμη θέμα που είχαν να επιλύσουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα το προηγούμενο διάστημα ήταν η κατάσταση του γηπέδου στο οποίο υπήρχαν προβλήματα με τον χλοοτάπητα και τις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων. Τελικώς, με την παρέμβαση της οικογένειας Καλαϊτζίδη, όλα μπήκαν στη θέση τους.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες:
Δημήτρης Πολίτης (23)
Χρήστος Παπουτσής (19)
Κώστας Θεοδωρόπουλος (28)

Αμυντικοί:
Γιάννης Δαλιανόπουλος (19)
Νίκος Γεωργιάδης (35)
Νίκος Τσουμάνης (28)
Παντελής Θεολόγου (27)
Δημήτρης Αμαραντίδης (32)
Νικηφόρος Κύρκου (18)
Δημήτρης Σαμαράς (40)

Μέσοι:
Ουσμάν Σουντουρά (23) Μάλι
Λούκα Σπόλιαριτς (23)
Τάσος Δημητριάδης (21)
Νίκος Πουρτουλίδης (35)
Αλέξανδρος Καλογέρης (32)
Γιάννης Καλαϊτζίδης (25)

Επιθετικοί:
Λεωνίδας Κυβελίδης (32)
Δανιήλ Δαμουλάκης (20)
Μάικλ Ολαιτάν (25)

Προπονητής: Δημήτρης Καλαϊτζίδης
   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code