ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ομάδα φάντασμα, Σκίμπε για κλάμματα

Η χθεσινή εμφάνιση θα μνημονεύεται για καιρό.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Όχι για την ήττα από τη Φινλανδία, αλλά για τη...γύμνια της εθνικής που έγινε πιο εμφανής από ποτέ και την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και την ανικανότητά τους να δημιουργήσουν το παραμικρό απέναντι σε μια υποδέεστερη θεωρητικά Φινλανδία, η οποία ωστόσο έπαιξε ψυχωμένα και εντός των τεσσάρων γραμμών φάνηκε δύο ταχύτητες πάνω από την εθνική μας.

Ευκαιρίες αυτοί, το απόλυτο τίποτα εμείς

Όταν κάποιος ακούει τα ονόματα Φινλανδία και Ελλάδα, σίγουρα δεν περιμένει αυτή την εικόνα. Ωστόσο οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε δεν έδειξαν την παραμικρή αρετή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άμυνα για κλάμματα, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν όποτε θέλουν στην πλάτη της άμυνας, να δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες και να σκοράρουν δυο τέρματα. Κέντρο μηδέν με πολλές χαμένες μονομαχίες, χωρίς τρεξίματα, χωρίς οποιαδήποτε διάθεση για δημιουργία. Kαι βέβαια επιθετικά μια ομάδα ακόμα πιο ανύπαρκτη. Χωρίς σουτ εντός περιοχής, χωρίς καμια απολύτως αξιόλογη συνεργασία της επιθετικής τριπλέτας. Ένα σουτ του Μπακασέτα εκτός περιοχής στο πρώτο μέρος, ένα του Κουλούρη προς το φινάλε και ένα του Πέλκα στο πρώτο ημίχρονο επίσης, που αντί να παίξει το ένα-δυο με τον Φορτούνη προτίμησε να γίνει ήρωας, χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα.

Ο τραγικός Σκίμπε

Σε ακόμα μια τραγική εμφάνιση της εθνικής μας, περιμέναμε να ακούσουμε κάτι που να εξηγεί την ανυπαρξία μας σε όλο το ματς. Ο Γερμανός τεχνικός όμως, βλέποντας την κλεψύδρα να αδειάζει για αυτόν αναλώνεται πλέον σε φθηνές, χαζές δικαιολογίες, που πλέον δεν πείθουν ούτε τυφλό. Μετά την κακή εμφάνιση με την Ουγγαρία, όπου με περίσσιο θράσος ο Σκίμπε βγήκε σαν να είχαμε κερδίσει 4-0 στη συνέντευξη, χθες είχαμε την άλλη... καραμέλα. Καμία σοβαρή εξήγηση, ωστόσο έγινε λόγος για απουσίες και για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κουλούρη στο 88' . Και βέβαια σε ερώτησή μου την Παρασκευή ο Γερμανός εμφανιζόταν σίγουρος ότι η εθνική μας θα καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το Τάμπερε. Πώς κύριε Σκίμπε, με αυτά τα χάλια; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code