ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι κιτρινόμαυρες μάχες επιστρέφουν σήμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ άρης ποδόσφαιρο
Μία μάχη που έλειψε επιστρέφει σήμερα στο άδειο Ο.Α.Κ.Α λόγω τιμωρίας. ( 19:30 Novasports)
Ένας αγώνας που και οι δύο θέλουν και πρέπει να πάρουν την νίκη και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Η μεν Α.Ε.Κ θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεση της και να μείνει κοντά στην κορυφή, ο δε Άρης θέλει να δείξει ότι είναι δυνατός και εκτός έδρας σε ντέρμπι.

Αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες παικτών που ως τώρα ήταν βασικοί και πολύ σημαντικοί για τις ομάδες τους.

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κορίνθιος μεσοεπιθετικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο ισχίο και έτσι έμεινε εκτός αποστολής της Ένωσης για τον Κυριακάτικο αγώνα. Δεν βρίσκεται στην αποστολή ούτε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί, κάτι που ισχύει και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. 
Εκτός έμεινε και Έρικ Μοράν, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ δεν βρίσκεται στην αποστολή ούτε ο Αλμπάνης παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι οι εξής:
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Μπογέ, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκης.


Χωρίς τον τραυματία κεντρικό αμυντικό Φραν Βέλεθ ταξιδεύει στην Αθήνα ο Άρης για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο αριστερός μπακ Μενέντεθ!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο το πρωί και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Ισπανό τεχνικό Πάκο Ερέρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο! Εκτός είναι οι Βέλεθ, Μενέντεθ, Καντιμοίρης, Πέντρο Βίτορ, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Παυλίδης!

Η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες

Τερματοφύλακες : Κουέστα, Αναγνωστόπουλος
Αμυντικοί : Ούγκο Σόουζα, Μαβράι, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης
Μέσοι : Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Μπάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Σιώπης, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί,
Επιθετικοί : Γιουνές, Ναζλίδης,


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code