ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για την Λαμία έπειτα από χτυποκάρδια


Με το ντεμπούτο του Ιταλού προπονητή Τζουζέπε Σανίνο αλλα χωρίς τον τραυματία Καρυπίδη και τον τιμωρημένο Όμο φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας ο Λεβαδειακός, με του γηπεδούχους της Λαμίας να στερούνται των υπηρεσιών του τιμωρημένου Χουάντερσον.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρώτη καλη στιγμη για τον Λεβαδειακό στο 4' με τον τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να κερδίσει από κοντά τον Σαράνοφ.
Στο 9' μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Σαράνοφ να αποκρούει το σούτ του Σουμπίνιο έπειτα από εξαιρετικό ατομικό σπριντ του Ναγκίς. Η Λαμία έφτασε στο γκολ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Μπερτόλιο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, κερδίζοντας τον Επασί για το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Λαμία θα φτάσει και σε δεύτερο τέρμα στο 24' με το κοντινό τελείωμα του Μπαράλες μετά από γύρισμα του Καραμάνου.
Στο 28' ο Πλιάτσικας ήταν πολύ κοντά στην επίτευξη ενος σπουδαίου γκολ από μακρινό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί.
Στο 35' η κεφαλιά που έπιασε ο Μαρκόφσκι πηγε στην αγκαλιά του Σαράνοφ.Στο 43' ξαναπείλησε η Λαμία με τον Μπαράλες να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από στατική φάση με τον Επασί να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει σε κόρνερ.
Ο Λεβαδειακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι έπειτα απο το γκολ του Ναγκίς με κοντινή εκτέλεση στο 60ο λεπτό, ενώ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 71', με το πλασέ του Σαβαντογκό να πάει ψηλά απΌ την εστία του Σαράνοφ. Στο 74' ο Επασί είπε όχι στο σούτ του νεοεισελθέντα Καραγκούνη, αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο 81' ηταβ η σειρα του Παντελιάδη αν απειλήσει για τους φιλοξενούμενους με το δυνατο σουτ να πηγαίνει άουτ. Ο Λεβαδειακός έφτασε στην πολυπόθητη ισοφάριση ενα λεπτό αργότερα με τον νεοεισελθέντα Γιακουμάκη να πιάνει εξαιρετική σκαστή κεφαλιά έπειτα απο σέντρα του Σαβατογκό. Η Λαμία έδειξε άμεση απάντηση πετυχαίνοντας το 3-2 στο 82' με την κεφαλιά του Αντέτζο έπειτα από στατική φάση. Στο 88' ο Καραχάλιος θα αφήσει τους Βοιωτούς με 10 παίχτες, λαμβάνοντας 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 91' ο Σαβατογκό ξεγλύστρησε απο 3 αμυντικούς της Λαμίας, αλλά το πλασέ του πήγε ψηλά.
Τέλος του παιχνιδιού λοιπόν με την Λαμία να παίρνει 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια, αν και ήρθε έπειτα από πολλά χτυποκάρδια.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Μακράν ο Βασιλαντωνόπουλος ο οποίος πέρα από την ασίστ για το 1ο γκολ βρισκόταν σε όλες τις φάσεις της Λαμίας σε επιθετικό αλλά και οργανωτικό κομμάτι.
Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
ο Ζησόπουλος έχασε τον Μπαράλες στο 2ο γκολ της Λαμίας, λάθος αδικαιολόγητο για έναν αμυντικό με την δικιά του εμπειρία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς(57'Σκόνδρας), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο(79'Οσμάν), Επστάϊν(70'Καραγκούνης), Μπαράλες
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλέχου(66'Ναβάρο), Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μητρόπουλος(79'Γιακουμάκης), Καραχάλιος, Σουμπίνιο(69'Στανόγιεβιτς), Ναγκίς, Σαβατογκό, Μαρκόφσκι
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΩΝ
3/11: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964
4/11: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code