ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής, στην πρεμιέρα της Football League, υποδέχθηκε τον Ηρόδοτο στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, στην Θεσσαλονίκη.
Το γήπεδο συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, οι φίλοι του Ηρακλή δήλωσαν παρόν, και προσπάθησαν να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, με φωνή, χειροκρότημα καθώς και την αγορά εισητηρίων διαρκείας, από τα σταντς, έξω από το γήπεδο.
Ο Σίλβα Κλέιτον, αγωνίστηκε κανονικά για τον "Γηραιό", παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρούνταν με ίωση.


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ


Ο "Γηραιός" μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης,  προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την νωχελικότητα της άμυνας του Ηροδότου, με τον Ντούνη να κάνει ένα γύρισμα από τα πλάγια, τον Περόνε να πιάνει ένα πλασέ από καλή θέση, αλλά τη μπάλα να καταλήγει άουτ. O επιθετικός του Ηρακλή πήρε ψυχολογία, ανέβασε τον ρυθμό του και στο 9' έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ντούνη. Στο 14' ο Κλέιτον, προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα, αλλά το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Κουράκη. Ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απαντήσει με τον Μωραϊτη στο 17', αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Στο 19' εκτέλεση φάουλ με τον Κλέιτον, λάθος απομάκρυνση από τους αμυντικούς του Ηρόδοτου, και παραλίγο το 2-0 με αυτογκόλ. Ο Ηρακλής συνέχισε την πίεση του, και στο 23' ο Περόνε με ωραία ενέργεια βρίσκει τον Ντούνη, ο τελευταίος επιχειρεί το σουτ, αλλά ο Κουράκης με διπλή προσπάθεια απέτρεψε το 2-0. Στο 26' ο Αργεντίνος ήταν πάλι πρωταγωνιστής, και επιχείρησε ένα πλασέ μετά από δική του κούρσα, αλλά ο Κανδηλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα χώρια του γκολκίπερ. Στο 31' οι κυανόλευκοι πετυχαίνουν το 2-0 με τον Ζιαμπάρη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 37' ο Περόνε ξαναβρίσκει δίχτυα, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό και το γκολ ακυρώνεται. Στο 38' ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απειλήσει με τον Αυγενικού, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στο 42' ο Ντούνης προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Κουράκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξίσου δυνατά, στο 46' ο Πασάς επιχείρησε ένα σουτ που κατέληξε στα χέρια του Κουράκη, ενώ στο 47' ο Χασομέρης βρέθηκε μόνος του απέναντι στην εστία, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Ο Ηρακλής συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και την κατοχή, και στο 53' ο Ζιαμπάρης προσπάθησε να σκοράρει αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 64' διπλή φάση για τους κυανόλευκους με Κουτρουμάνο και Ρόβα, αλλά ο ήρωας-γκολκίπερ των Κρητικών προστάτεψε τα καρέ του. Στο 65' ο Ηρόδοτος ανέβασε ρυθμό, οργάνωσε επίθεση αλλά δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί. Στο 69' κέρδισαν κόρνερ οι γηπεδούχοι το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 74' ξανά κόρνερ για τον Ηρακλή με τον Κλείτον να εκτελεί στην καρδιά της περιοχής, αλλά να μην βρίσκουν δίχτυα οι γηπεδούχοι. Ο ρυθμός από το 75' και μετά έπεσε με τον "Γηραιό" να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Στο 77' δυνατό σουτ από τον Κλέιτον κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Στο 90' ο Περόνε προσπάθησε να απειλήσει αλλά υποδείχθηκε ξανά σε θέση οφσάιντ.


ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ


Το βραβείο man of the match μοιράζεται εξίσου στους Σίλβα Κλέιτον και στον γκολκίπερ του Ηρόδοτου, Μάρκου Κουράκη. Ο Βραζιλιάνος αν και ανάρρωσε στο παρά πέντε από ίωση του ανώτερου αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε, αγωνίστηκε κανονικά, συμμετείχε στο γκολ του Ηρακλή, απείλησε αρκετές φορές, είχε εξαιρετικές μεταβιβάσεις και έδωσε δυναμικό παρόν στην πρεμιέρα του Ηρακλή.
Για τους φιλοξενούμενος, ο νεαρός γκολκίπερ, έσωσε την ομάδα του με καίριες επεμβάσεις στο 14' , στο 23', στο 64' και νικήθηκε μόνο μια φορά, παρά τις πολυάριθμες φάσεις των κυανόλευκων.


ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ


Τα ακραία μπακ του Ηρόδοτου ήταν οι αδύναμοι κρίκοι για τους φιλοξενούμενους, καθώς πολλές φάσεις των κυανόλευκων, μαζί με το γκολ, προήλθαν από πλαγιοκοπήσεις, και σε γενικότερη εικόνα, φάνηκαν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την επιθετικότα των γηπεδούχων.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης):  Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (67' Μενδρινός), Χασομέρης ( 59' Ρόβας), Ντούνης (85' Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76' Αμαραντίδης), Αυγενικού (53' Aργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34' Μασάδο)



ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ:  Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικόλαος Κωτούλας (Κιλκίς), Χρήστος Κρυωνάς (Σερρών)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ:  Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code