ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεσσάρα και πρόκριση για Πανιώνιο

Εύκολη δουλεία είχε ο Πανιώνιος σήμερα στην Καλαμαριά.
Οι Νεοσμυρνιώτες με αυτή τη νίκη κλείδωσαν την υπόθεση πρόκριση, ενώ ο τελευταίος αγώνας εναντίον του Ηρόδοτου αναμένεται να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Το άλλο ματς του ομίλου (Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ) θα είναι το πιο σημαντικό, καθώς ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ευδιάθετος ήταν από την αρχή του αγώνα ο Πανιώνιος. Μόλις στο 15 ο Τσιλούλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαμαρά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Alberg και δεν αστόχησε. 4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Sidi Ali με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Sidi Ali με ένα σουτ dejavu του πρώτου έγραψε το 0-3, ενώ 20 λεπτά μετά ο Piriz έβγαλε μια ωραία κάθετη πάσα στον Alberg και εκείνος έκανε το τελικό 0-4.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75' Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69' Spoliaric), Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69' Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης, Alberg, De Tanteo, Sidi Ali (70' Spiridonovic), Kamara (53' Seraf).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

5/12 Ηρόδοτος - Πανιώνιος
5/12 Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code