Μαρτίνς: "Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα"

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε από την χθεσινή απόδοση του
Ολυμπιακού ο Πέδρο Μάρτινς,τονίζοντας παράλληλα οτί μετά την νίκη της Μπέτις στην Ιταλία δεν έχει κριθεί η πρόκριση.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι.

Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να τσεκάρουν την κατάστασή του. Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ.


Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να αντεπεξέλθουμε και να επιμείνουμε. Κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ:
Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο, η πρόκριση θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό.


Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας, θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια