ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τοροσίδης: "Ήταν ξέσπασμα από όλη την ομάδα"

Ο Βασίλης Τοροσίδης με δηλώσεις του
στην Cosmote tv μετά την νίκη του Ολυμπιακού,την χαρακτήρισε τους πανηγυρισμούς ως ξέσπασμα όλης της ομάδας και δείγμα του πάθους και της θέλησης των παικτών του Ολυμπιακού να πάρουν αυτήν την σημαντική εκτός έδρας νίκη.
"Κακά τα ψέματα, εκτός από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν αξίζαμε να χάσουμε βαθμούς. Και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ, δικαιούμασταν πιστεύω τις νίκες. Ήταν ένα ξέσπασμα απ’ όλη την ομάδα, διότι και σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, χάσαμε πολλές ευκαιρίες.

Βλέπαμε ότι γίνεται δύσκολο και όταν δεν σκοράρεις και έχεις αυτά τα τελευταία αποτελέσματα, φυσιολογικό είναι να σε παίρνει και λίγο από κάτω σαν άνθρωπο. Δόξα τω Θεό όμως, κερδίσαμε σήμερα. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά που σκόραρε σήμερα, δεν το κοιτάω. Κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε και τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι".
Δείτε επίσης και τι δήλωσαν οι Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας  Μπουχαλάκης:
ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"
"Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς μας και έτσι ήμασταν αποφασισμένοι να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι το δείξαμε, πάλι όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε το εύκολο, αλλά νομίζω στο τέλος τα καταφέραμε.


Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ, παίξαμε νομίζω πολύ καλά και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας, είναι να κάνουμε πιο εύκολα τις φάσεις γκολ, γιατί η ποιότητά μας φαίνεται".

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: "ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ"
"Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από το δεύτερο, απλά στο δεύτερο μέρος σκοράραμε τα γκολ. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο γιατί βλέπουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε φάσεις.


Στο τέλος απλά λίγο τα χαλάμε και δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε για τα καλά νομίζω στο κόλπο της πρόκρισης, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη και θέλουμε τη νίκη για να δούμε καλύτερα τη συνέχεια".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code