ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπουδαίο ματς στο μίνι Αθηναϊκό ντέρμπυ

Στην Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 2-2, αποδίδοντας θεαματικό ποδόσφαιρο.
Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και πρόσφεραν θέαμα που άφησε ευχαριστημένους τους θεατές. Ενδεικτικό στοιχείο του αγώνα είναι οι 8 κίτρινες κάρτες που δόθηκαν αλλά και η ροή του αγώνα, καθώς πέραν του δεκαλέπτου των αλλαγών, υπήρχαν συνέχεια μάχες και φάσεις.

1ο ημίχρονο: Με το ξεκίνημα του αγώνα ο Πανιώνιος μπήκε φουριόζος. Στο 2 ο Banana, ύστερα από το φάουλ του Kocic, δεν μπόρεσε να βρει γεμάτα την μπάλα και έτσι πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Spiridonovic θα κάνει μια εξαιρετική πάσα στον Μασούρα, όμως η μπάλα θα καταλήξει αρκετά ψηλά από την εστία. Στο 21 ήρθε η σειρά του Ατρομήτου να πιέσει. Ο Bruno, μετά από ατομική ενέργεια, έβγαλε μια όμορφη σέντρα στον Κουλούρη, όμως εκείνος παρ' όλο που ήταν ολομόναχος δεν κατάφερε να σκοράρει. 5 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, θα επιχειρήσει ένα σουτ όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. Στο 30 ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Durmishaj βρήκε τον Κόρμπο στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και εκείνος με ένα τσίμπημα στη μπάλα την πέρασε πάνω από τον Megyeri. Οι περιστεριώτες δεν το έβαλαν κάτω. 5 λεπτά μετά ο Γιαννούλης έβγαλε σέντρα, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κουλούρη, με τον φορ του Ατρομήτου να μην δυσκολεύεται να γράψει το 1-1. Στο 37 ο Ατρομήτος απείλησε και πάλι. Ο Κουλούρης έπιασε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, να σκάει πάνω στην γραμμή και εν τέλει να βγαίνει εκτός εστίας.

2ο ημίχρονο: Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες έδειξαν τα δόντια τους. Πρώτα ο Ατρόμητος που απείλησε με σουτ του Bruno, το οποίο μπλόκαρε ο Kotnik, ενώ ο Πανιώνιος έκανε 2 φάσεις σε 1 λεπτό. Πρώτα ο Μασούρας έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ και δεύτερος ο Durmishaj με κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 59 ο Κουλούρης απειλεί και πάλι, όμως το σουτ του δεν έχει καλή κατάληξη. Οι αλλαγές γίνονται μαζεμένες και παγώνουν τον ρυθμό. Απόρροια αυτού να γίνονται άτσαλα μαρκαρίσματα και να δίνονται πολλές κίτρινες κάρτες. Στο 88, ο Μασούρας με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 και έβαλε σε μπελάδες τον Ατρόμητο. Δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη όμως. 1 λεπτό αργότερα ο Ρισβάνης έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Kotnik. Και ενώ όλα έδειχναν πως το τρίποντο θα κατέληγε στον Πανιώνιο, ο Ρισβάνης είχε αντίθετη άποψη. O Umbides, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, εκτέλεσε φάουλ και ο Ρισβάνης από κοντά με προβολή, έγραψε το τελικό 2-2.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

Το βραβείο του MVP για τον αγώνα μοιράζονται οι Μασούρας, Κουλούρης και Ρισβάνης. Εκτός από σκόρερ, και οι 3 παίκτες βοήθησαν την ομάδα τους όταν είχαν κενά διαστήματα ενώ δεν έπαψαν σε καμία στιγμή του αγώνα, να είναι απειλή για την αντίπαλη ομάδα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανιώνιος: Kotnik, Kocic, Banana, Dominguez, Durmishaj(77' Τσιλούλης), Keita, Spiridonovic, Κόρμπος(73' Piriz), Kurdi, Μασούρας, Οικονομίδης(63' Μανθάτης)

Ατρόμητος: Megyeri, Mujakic(69' Βασιλακάκης), Sakic(87' Umbides), Ρισβάνης, Ugrai(78' Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Busuladzic, Bruno, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3/11   Πανιώνιος - Παναιτωλικός
3/11   Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code