ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα ιστορικό παιχνίδι έφτασε


Το γεμάτο Ο.Α.Κ.Α και η Α.Ε.Κ υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου σήμερα. (19:55 CosmoteTv)
Μία αξέχαστη βραδιά για τους « Ενωσίτες » έφτασε. Ένα παιχνίδι όνειρο στην καριέρα πολλών κιτρινόμαυρων παικτών θα διεξαχθεί σήμερα απέναντι σε ένα Ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα των Βαβαρών θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Και οι δύο προπονητές έχουν απουσίες ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.


Αναλυτικά οι κιτρινόμαυροι: Με τον Λούκας Mπογέ για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα Champions League, ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ερίκ Μοράν έκανε θεραπεία, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Στο Γερμανικό στρατόπεδο ισχύουν τα εξής:  Ο Νταβίντ Αλάμπα πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Γερμανός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και μία ημέρα την αναμέτρηση με την Ένωση πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή από το τεχνικό επιτελείο των Βαυαρών.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοινώθηκε από την UEFA. Ο Λευκορώσος διαιτητής έχει διευθύνει την ήττα 2-1 της εθνικής Ελλάδος από την Ουγγαρία για το Nations League, καθώς επίσης και την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Ρουμανία, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2016. Σε επίπεδο συλλόγων είχε διευθύνει τη νίκη 3-1 του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League τη σεζόν 2011-2012.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code