ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μία λάτιν Α.Ε.Κ διέσυρε τον Άρη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Μία Α.Ε.Κ άκρως αποτελεσματική έριξε τέσσερα στον Άρη σε ένα εύκολο απόγευμα για εκείνη.

Γενική εικόνα

Διπρόσωπες και οι δύο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι.
Ένας Άρης που στο πρώτο ημίχρονο είχε μία φλύαρη και ανούσια κατοχή της μπάλας ενώ η Α.Ε.Κ που είχε δύο ευκαιρίες την μία την έκανε ΓΚΟΛ στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λούκας Μπογέ να εκμεταλλεύεται τον κενό χώρο στην άμυνα του Άρη και με εύστοχο πλασέ σε τετ-α-τετ να νικάει τον Κούεστα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Κ ήταν αυτή που κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο. ΓΚΟΛ. Στο πεντηκοστό έκτο λεπτό ο Ροντρίγκο Γκάλο εκτέλεσε άλλο ένα κόρνερ το οποίο αυτή τη φορά ο Έκι Πόνσε το σε γκολ με μία πολύ δυνατή κεφαλιά.
ΓΚΟΛ. Στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό  υποδειγματική αντεπίθεση από την Α.Ε.Κ που ξεκινάει από τακουνάκι στον αέρα από τον Μάρκο Λιβάγια ο οποίος βρίσκει στην κίνηση τον Λούκας Μπογέ που ανοίγει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Γκάλο και εκείνος με την σειρά του στον Μιχάλη Μπακάκη που βρίσκει στην κίνηση και εκείνος με χαμηλή μπαλιά βρίσκει τον Πόνσε και κάνει το 3-0 με κεφαλιά.
ΓΚΟΛ. Τελευταίο γκολ του παιχνιδιού που έρχεται από ασίστ του Μπογέ και γκολ του Λιβάγια που το έψαχνε σε όλο το παιχνίδι.

Παίκτης κλειδί
Θα μπορούσε να είναι και ο Πόνσε με τα δύο γκολ, θα μπορούσε και ο Μπογέ με την μία ασίστ και το ένα γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code